Tanju Özcan’ın “Tesettürlü Bir Bayan” Anısı Olay Yarattı

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, katıldığı bir programda yaptığı açıklamayla büyük tepki çekti. Bir programda yaşadığı bir olayı anlatan Özcan, anlatım tarzı sebebiyle büyük tepki topladı.

Bolu’da mültecilerle ilgili aldığı zamlı su kararı çok konuşulan Belediye Başkanı Tanju Özcan, katıldığı bir youtube programında anılarını anlattı.
Özcan’ın bir kadınla ilgili anısını anlattığı kısım ise sosyal medya büyük tepki topladı.
Özcan katıldığı programda; “Bir açılış yapıyoruz Bolu’da acelem de var. Tesettürlü bir bayan geldi. ‘Tanju bey bir konu var konuşabilir miyiz?’ dedi. Ben de; ‘Hemen Ankara’ya dönmem lazım. Özel değilse burada konuşabilir misiniz?’ dedim. ‘Sıkıntı yok, benim bebeğim olmuyor, bana yardımcı olur musunuz?’ dedi. ‘Hanımefendi ben size nasıl yardımcı olabilirim.’ dedim. (gülüyor) Meğer kadın tüp bebek tedavisi olmak istiyormuş. Tabii konuya böyle girince çevredekiler güldü. Benim böyle çok fazla anım var.” ifadelerinde bulundu.

Sosyal medyada Özcan’ın anlattığı anıda cinsel bir imada bulunduğunu iddia eden kullanıcılar, kendisini tepki yağmuruna tuttu. Program videosu paylaşılarak atılan binlerce yorumun yanı sıra twitterda #iğrençsintanjuözcan hashtagi de trend listesinin en tepesinde yer aldı.
Özcan konuyla ilgili sessiz kalmayı tercih etti.

Exit mobile version