Kamu

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü ilan verdi: Büro personeli ve tekniker kadrolarında personel alınacak!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından personel alım ilanı yayınlandı. Söz konusu ilana göre, büro personeli ve tekniker kadrolarında alım gerçekleştirilecek. İlandaki şartları taşıyanlar, 1 Kasım saat 17.00’a kadar e-Devlet üzerinden başvuruda bulunabilirler.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, personel alım duyurusunda bulundu. Alımların KPSS puan sıralamasına göre yapılacağı bildirildi. Buna göre KPSS en az 70 puana sahip olanlar alımlar için başvuruda bulunabilecekler.

POZİSYONLAR VE ADAYLARDA ARANAN NİTELİKLER:

1) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin (1), (4), (5), (6) ve (7) numaralı alt bentlerinde yer alan şartları taşımak.

2) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesinin; “Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Cumhurbaşkanı Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.” hükmüne uygun olmak.

3) 2020 yılı KPSS-P93 (B) puan türünden 70 (Yetmiş) ve üzeri puan almış olmak.

4) Aşağıdaki tabloda belirtilen bölümlerden mezun olmak.

BAŞVURU ŞEKLİ VE SÜRESİ

1) Başvurular, 25.10.2021 tarihinden 01.11.2021 tarihi saat: 17:00′ a kadar e-Devlet üzerinden Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü – Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr üzerinden yapılacaktır.