Tarım alanında faaliyet göstermek isteyen genç girişimcilere, Ziraat Bankası’ndan faizsiz çiftçi kredisi: 500 bin TL, 10 yıl vade, 2 yıl ödeme erteleme!

Ziraat Bankası, tarımsal alanda faaliyet göstermek isteyen veya hali hazırda gösteren genç çiftçilere, faizsiz kredi desteği vereceğini açıkladı.

Ziraat Bankası’ndan Genç Çiftçiye Destek!

Türkiye’nin en önemli bankalarından birisi olan ve kamu bankası olarak hizmet veren Ziraat Bankası, bu sene de her sene olduğu gibi tarımsal faaliyetlerin hız kazanması ve üretimin artması amacı ile çiftçiler için destek paketleri geliştirdi. Son destek kampanyasında genç çiftçileri hedef alan Ziraat Bankası, ilgili güncel kampanyasına ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesi aracılığı ile yayınlanmış olan genç çiftçi kredi kampanyasının faiz oranının yüzde 0 olduğu bildirildi. Banka, ilgili kampanyasından faydalanarak tarımsal faaliyetlerini geliştirmek isteyen genç çiftçilere 10 yıl vade imkânı tanıyacağını duyururken, 2 yıl ödemesiz dönem avantajına da sahip olunacağını belirtti. Ayrıca kredi hizmetinin üst limiti de 500 bin TL olarak açıklandı.

Ziraat Bankası Kadın Çiftçi Kredisi Hangi Alanlarda Kullanılabilir?

Ziraat Bankası tarafından geliştirilmiş olan 10 yıl vadeli, 2 yıl geri ödemesiz genç çiftçi kredisinin kullanılabileceği alanları şu şekilde sıraladı:

Ziraat Bankası Genç Çiftçi Kredisi Kampanyası Başvuru Şartları

Ziraat Bankası tarafından geliştirilmiş olan 500 bin TL üst limitli, 10 yıl vadeli, 2 yıl geri ödemesiz, faizsiz genç çiftçi kredisinin başvuru şartları şu şekilde belirlendi:

 

Exit mobile version