Ekonomi

Tarım Kredi Kooperatif Market indirimleri bu hafta çok konuşulacak!

Türkiye Tarım Kredi Kooperatif Marketinde geçerli yeni indirimler belli oldu. Özellikle temel gıda ürünlerinde yapılan indirimler dikkatlerden kaçmadı. Satışa sunulan indirimli ürünler 31 Ekim 2022 tarihine kadar Tarım Marketlerden temin edilebilecek. Satışa sunulan indirimli ürünlere aşağıda detaylıca yer verdik. İşte detaylar…

Türkiye genelinde yeni açılan mağazaları ile her geçen gün büyümekte olan Tarım Kredi Kooperatif marketleri, uygun fiyatları nedeniyle alışverişte adeta vatandaşın vazgeçilmezi haline geldi. En başta temel gıda olmak üzere, kişisel bakım, temizlik malzemeleri ve bebek ürünlerinde yine her kesimi memnun edecek fiyat düşüşleri yapıldı. Yapılan yeni indirimlerin açıklanması ile birlikte Tarım Marketlerinde büyük yoğunluk yaşanması bekleniyor.

Raflardaki yerini alan indirimli ürünlerin satışı devam ederken, indirimli ürünlerden faydalanmak isteyen vatandaşların elini çabuk tutmaları önerilmektedir. İndirime giren bazı ürünlerin stoklar ve sınırlı olduğu belirtildi.

TARIM KREDİ KOOPERATİF MARKET İNDİRİMLERİ

Tarım Marketlerde Yetiş Yumuşatıcılar 32,90 TL’den satışa sunulurken,

Sleepy Extra Çocuk Bezi ise 79,95 TL’den raflarda ki yerini aldı.

Tarım Kredi Kooperatif Marketlerde birçok gıda ürününde de indirimler uygulandı. Bunlardan ilk sırada TK Gemlik Siyah Zeytin 900gr 49,90 TL’den satılmaya başlandı.

Peynir çeşitlerinde de kayda değer indirimler yapılırken, TKK 3 Dilimli İnek-Koyun Peyniri 52,90 Tl’ye, TKK 3 Dilimli Keçi-İnek Peyniri 525gr 52,90 TL’den satılmaya başlandı.

Torku Tereyağı 1kg 122,90 TL

Tarık Marketlerde daha birçok üründe kaçırılmayacak indirimler yapıldı. İşte indirime giren diğer ürünlerin listesi…