Tarım Kredi Kooperatifleri haftanın fırsatlarını yayınladı! 5 litrelik yağın fiyatı 83 TL’ye düştü! Yağ fiyatlarını gören vatandaşlar, kapıda uzun kuyruklar oluşturdular!

Son zamanlarda ekonomik faktörler çerçevesinde gıda ürünlerine gelen yüksek oranlı zamlar, en çok ayçiçek yağına etki etti. Rusya- Ukrayna savaşından ötürü ayçiçek yağı tedarikinde yaşanan sorunlar, 5 litrelik ayçiçek yağı ürünlerinin 200 TL’nin üzerine çıkmasına sebep oldu. Buna karşın Tarım Kredi Kooperatifleri bir kez daha vatandaşların yanında olduğunu göstererek, yağ fiyatlarını 83 TL’ye kadar düşürdüğünü ilan etti. Market, ek olarak haftanın fırsatlarını içeren kataloğunda da birçok ürüne indirim yaptığını duyurdu.

Tarım Kredi Kooperatifleri Dev Yağ İndirimi!

Gıda ürünlerinin fiyatlarının hızla yükselmesinden sonra isyan eden vatandaşlar, hükümetin 7 baz puanlık KDV indirimi ile bir nebze olsun rahatlamıştı. Ancak yeni dönemde Rusya- Ukrayna savaşının ortaya çıkması ayçiçek yağı başta olmak üzere pek çok ürünün fiyatının tekrar artmasına sebep oldu. Vatandaşların bütçelerini zorlayan ayçiçek yağı ürünleri ile ilgili çalışmalar yapan Tarım Kredi Kooperatifleri, vatandaşların yüzünü güldürecek bir indirim kampanyası yayınladı.

Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından yayınlanmış olan indirim duyurusuna göre stoklar ile sınırlı olan Bizce marka ayçiçek yağının 5 litrelik fiyatı, 83 TL’ye düşürüldü.

Temizlik ve Hijyen Ürünlerinde Tarım Kredi İndirimi!

Yeni haftanın indirim kataloğunu yayınlayan Tarım Kredi, hijyen ve temizlik ürünlerinin fiyatlarını şu şekilde belirledi:

Tarım Kredi Pirinç ve Kuru Fasulye İndirimi!

“Çiftçiden halka” mottosu ile satış yapan Tarım Kredi, yeni haftada kuru fasulye ve pirinç ürünlerinin fiyatlarını şu şekilde belirledi:

Exit mobile version