Tarım ve Orman Bakanlığı yeni bir personel alım ilanı yayınladı! Başvurular 28 Aralık’ta sona eriyor

Tarım ve Orman Bakanlığı Resmi Gazete’de yeni bir personel alım ilanı yayınladı. İlana göre Tarım ve Orman Bakanlığı, Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere personel alımı yapacak. Personel alımı başvuruları başladı ve 28 Aralık 2021 tarihinde sona erecektir.

Peki, Tarım ve Orman Bakanlığı hangi mesleklerden, hangi öğrenim düzeylerinden personel alımı yapılacak? İş başvuruları nereye ve nasıl yapılacak? İşte detaylar…

Personel alımına ilişkin yayınlanan ilanda şu bilgilere yer verildi;

BAŞVURU ŞEKLİ, YERİ ve TARİHİ

Adaylar ilan edilen pozisyonlardan sadece bir tanesine başvurabileceklerdir. İlanda belirtilen belgeler eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurulduktan sonra, başvuru formu ekinde belgelerle birlikte başvuruların; 14.12.2021-28.12.2021 tarihleri arasında, https://kariyerkapisi.cbiko.gov.tr/ adresi üzerinden elektronik ortamda yapılacaktır. Müracaatlar elektronik ortamda alınacağından posta yolu ile veya bizzat müracaatlar kabul edilmeyecektir.

SINAV KONULARI, YERİ VE TARİHİ

Sözlü sınav konuları, başvurulan pozisyonlara uygun olarak yukarıdaki genel ve özel şartlarda belirtilen tüm konular ve hususlardır. Sözlü sınavda, adayların kimlik tespitinde kullanılmak üzere yanlarında fotoğraflı ve onaylı bir kimlik belgesini (nüfus cüzdanı, ehliyet veya pasaport) bulundurmaları gerekmektedir. Aksi halde adaylar sınava alınmayacaklardır.

Sözlü sınav 13 Ocak 2022 tarihinde Tarım ve Orman Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü yerleşkesinde Beştepe, Söğütözü Cd. 8/1, 06560 Yenimahalle/Ankara adresinde yapılacaktır. Öngörülmeyen durumlar için kurum sözlü sınavın tarih ve saatlerinde değişiklik yapabilir. Bu durum internet sitesi (https://www.tarimorman.gov.tr/PERGEM) ilanen duyurulur.

Resmi ilanı görüntülemek için BURAYA TIKLAYINIZ

Exit mobile version