Tarkan’dan İzmir’deki konser için açıklama: 30 yıllık meslek hayatımda…

İzmir’de 9 Eylül kutlamaları kapsamında Tarkan konser verdi. Konsere binlerce vatandaş katıldı. Tarkan İzmir’deki konser için açıklamada bulundu. Ünlü sanatçı açıklamalarında, “Sanırım 30 yıllık meslek hayatımda en kalabalık konser bu. Galiba rekoru kırdık. Çok teşekkürler İzmir. Sizleri çok seviyorum” ifadelerini kullandı.

İzmir’de 9 Eylül kutlamaları dün gerçekleştirildi. Yüzbinlerce İzmirli kutlamalara katılım sağladı. Öte yandan Gündoğdu Meydanı’nda Tarkan konser verdi. Tarkan konser ile ilgili açıklamalarında, “İzmirliler ne kadar güzel başkanınız var. Benim için de gerçekten burada olmak çok güzel. Böylesine anlamlı bir günde bu coşkuyu sizlerle paylaşmak çok önemli büyük bir onur. Teşekkürler İzmir. İyi ki buluşmuşuz. Gerçekten harika hissediyorum” ifadelerini kullandı.


Tunç Soyer İzmirlilere seslendi

İzmirlilere seslenen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Hafızamız tazelendikçe bu vatana olan bağlılık ve sorumluluğumuz artıyor. Bu sorumluluğun bilinciyle şimdi sıra bizde! Yüzyıl önce 26 Ağustos sabaha karşı 05:30’da top atışıyla başlayan büyük taarruz nasıl büyük bir zaferle ve ardından 100 yıldır süren kesintisiz bir barışla taçlandıysa, şimdi de o cumhuriyeti yine barışla, demokrasiyle taçlandırmak bize düşüyor” açıklamalarında bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu da konseri izledi

Tarihi akşama Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eşi Selvi Kılıçdaroğlu ve torunu Duru ile, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ise eşi Neptün Soyer, kızları Duygu ve Defne ile izledi. İzmir milletvekilleri, ilçe belediye başkanları ve siyasi partilerin temsilcilerinin de katıldığı konserde yüzbinler hep bir ağızdan Tarkan şarkılarını söyledi.

Exit mobile version