“Tarladan sofraya” diyen Tarım Kredi, bayram öncesi indirim bombasının pimini çekti: Kırmızı et, yağ, meyve- sebze fiyatları şaşkına çevirdi!

Ürünleri üreticiden alıp direkt sofralara konuk eden Tarım Kredi, Ramazan Bayramı öncesi indirimin füzesini fırlattı. Her daim piyasanın oldukça altında fiyatlara satış yaptığı gözlenen market, bu kez bayram için de ek bir indirim yaptığını duyurdu. Söz konusu indirim ürünlerinin fiyatları, görenlerin kısa süreli şaşkınlık yaşamasına sebep oldu.

Tarım Kredi Market Meyve Sebze Fiyatları Güncel

Son zamanlarda etkisini iyiden iyiye hissettirmeye başlayan iklim krizi, tarım arazilerine kuraklığın gelmesine sebep oldu. Yaşanan kuraklıktan ötürü verimi düşen tarlalar, meyve ve sebzelerin sofralara daha yüksek fiyatlardan yerleşmesine yol açtı. Bu esnada devreye giren Tarım Kredi Market, Ramazan Bayramı öncesinde gittiğini duyurduğu dev indirimde söz konusu ürünlerin indirimli fiyatlarını şu şekilde belirledi:

Tarım Kredi Market Et Fiyatları Güncel

Tarım Kredi Market, Ramazan Bayramı öncesinde bünyesinde satışa sunmuş olduğu bazı et ürünlerinin fiyatlarında da indirime gittiğini açıkladı. Söz konusu ürünlerin indirimli fiyatları şu şekilde belirlendi:

Tarım Kredi Market Diğer Gıda Ürünlerinin Güncel Fiyatları

Tarım Kredi Market, bayram öncesi satışa sunmuş olduğu diğer ürünlerin indirimli fiyatlarını şu şekilde belirledi:

Exit mobile version