Denizli Haberleri

Tartıştığı eşi kapıyı açmayınca pompalıyla kapıyı delik deşik etti

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, bir çift arasındaki tartışma büyük bir trajediye yol açtı. Tartışmanın şiddetlenmesi sonucunda şahıs, eşinin evine gelerek önce kapıyı çaldı, ardından çıkan kavgada öfkesini kontrol edemedi. Eşinin kapıyı açmaması üzerine sinirlenen şahıs, yanında bulunan pompalı tüfekle kapıya ateş açarak olay yerinden kaçtı.

Olay, Siteler Mahallesi’nde meydana geldi. Şüpheli olarak bilinen Süleyman Y., motosikletiyle eşinin evine gitti ve burada eşinin kapısına dayandı. Ancak kapıyı açmayan eşine karşı öfkesi dinmeyen Süleyman Y., tüfekle kapıya ateş açtıktan sonra hızla olay yerinden uzaklaştı.

Olayın hemen ardından, eşinin 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarı sonucunda polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Süleyman Y., motosikletini olay yerinde bırakarak kaçtı ve polislerin şahsı yakalamak için başlattığı operasyon sürüyor.

30 farklı suçtan aranıyor

Bu dehşet verici olayın sonucunda, evde mahsur kalan kadın ile çocukları polis ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı. Kapıyı açamayan kadın ve çocuklarını kurtarmak için itfaiye ekipleri kapıyı kırarak içeri girdi.

Süleyman Y.’nin, olay yerinde başka bir otomobile tüfeği bıraktığı tespit edildi. Şahsın olay yerinden yaya olarak kaçtığı bilgisi üzerine bölgede çok sayıda polis ekibi tarafından şüpheliyi yakalamak için çalışmalar devam ediyor.

Öte yandan, şüphelinin daha önce 30 farklı suçtan kaydının bulunduğu belirtildi.