Ekonomi

Taşıt kredisinde şok faiz oranı! Ziraat Bankası herkesi araç sahibi yapacak

Hayallerindeki otomobile sahip olmak isteyenler için otomobil piyasası giderek kızışıyor. Son yılların en yüksek seviyesine ulaşan otomobil fiyatları vatandaşları kara kara düşündürüyor. Uzun süredir devam eden çip krizi ve küresel piyasalardaki enflasyonla birlikte döviz kurlarının yükselmesi sıfır otomobil fiyatlarını resmen uçuşa geçirdi. Bu ekonomik koşullar altında hayallerindeki otomobili satın almak isteyenler, bankaların taşıt kredisi kampanyalarını araştırıyor. Türkiye’nin en büyük kamu bankası olan Ziraat Bankası bu koşullar altında araç sahibi olmak isteyenlere uygun faiz oranlarıyla taşıt kredisi sunuyor.

Ziraat Bankası Taşıt Ürün Paketi

Türkiye’de milyonlarca bireysel ve ticari müşterisi bulunan kamu bankalarından Ziraat Bankası, hayallerindeki otomobile sahip olmak isteyenlere yeni fırsatlar sunuyor. Bankanın resmi web sitesi üzerinden yapılan duyuruda düşük faiz oranları ve bütçeye uygun ödeme seçenekleri ile otomobil satın almak isteyenlere destek verilecek. Bankacılık sektöründeki en uygun taşıt kredisi olan Ziraat Bankası Taşıt Ürün Paketi detayları merak ediliyor.

Ziraat Bankası’nın taşıt kredisi hem sıfır kilometre araçlarda hem de 2. el araçlarda geçerli olabiliyor. Banka bu kapsamda yepyeni bir otomobil sahibi olmak isteyen müşterilerine 48 ay vadeli ve düşük faizli taşıt kredisi verecek. Esnek geri ödeme seçenekleri olan bu kredi sayesinde taşıt fiyatları ne kadar artsa da vatandaşlar hayallerine ulaşmanın keyfini çıkarabiliyor.

Ziraat Bankası Taşıt Kredisi Hesaplama

Yaza yeni bir otomobille girmek isteyenler en uygun taşıt kredisi veren Ziraat Bankası’nın kredi kampanyalarını tercih ediyor. Ziraat Bankası Taşıt Ürün Paketi kapsamında aylık yüzde 1.59 faiz oranı uygulanıyor. Böylelikle bankadan 100 bin TL tutarında kredi çekenler 48 ay vade seçeneği ile ayda 3.284 TL ödeyerek 4 yıl içinde kredi borcunu kapatabiliyor. Ziraat Bankası taşıt kredisi başvuruları devam ediyor.