Tatil planı yapanlar dikkat: 150 TL’lik indirim hakkı kazanabilirsiniz!

Ekonomi piyasalarında gözlenen hareketliliklere bağlı olarak artan seyahat fiyatlarına, Yapı Kredi Bankası’ndan yanıt geldi. Banka turizm, konaklama ve araç kiralama alanlarında yapılan seyahat harcamalarına 150 TL’ye kadar para puan hediyesinin verileceğini bildirdi.

World Seyahat Kampanyası 2022

Yapı Kredi Bankası tüm World kart kullanıcıları için geliştirmiş olduğu seyahat kampanyasının detaylarını yayınladı. Banka 31 Mayıs tarihine kadar ilgili kartlar aracılığı ile yapılacak olan 2 bin TL ve üzeri tutarlarda ki seyahat harcamasına 75 TL, toplamda 150 TL tutarında hediye para ödülünün verileceğini bildirdi. Ek olarak banka, aynı gün içerisinde yapılacak olan harcamaların yalnızca birinin kampanya kapsamında değerlendirileceğini ve söz konusu tutarların tek seferde çekilmesi gerektiğini de belirtti.

World Seyahat Kampanyasının Ayrıntıları

Yapı Kredi Bankası’nın World kart kullanıcıları için özel olarak geliştirmiş olduğu seyahat kampanyasına hem bireysel kart ve kredi kartı kullanıcıları hem de Vakıfbank ile Albaraka World kart kullanıcıları katılım sağlayabilmektedir. Kampanya kapsamında kazanılacak olan hediye paralar 3 Haziran tarihinde hesaplara yüklenecektir. Söz konusu hediye paraların kullanımı için 1 ay süre tanınacak olup, 4 Haziran tarihi itibari ile kullanılmamış olan hediyeler hesaplardan geri alınacaktır.

World Seyahat Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

Yapı Kredi Bankası’nın World kart kullanıcıları için özel olarak geliştirmiş olduğu 150 TL indirim kazanımlı seyahat kampanyasına hem World Mobil uygulaması hem de SMS kanalı aracılığı ile başvuru yapılabilmektedir. Kampanyaya mobil uygulama aracılığı ile katılım sağlamak isteyenlerin, uygulamada bulunan kampanyalar kısmından seyahat kampanyası sekmesine onay vermeleri, SMS ile katılım sağlamak isteyenlerin ise bankaya kayıtlı bulunan cep telefonu numaraları aracılığı ile SEYAHAT, müşteri no bilgilerini aralarında birer boşluk bırakarak 4454’e kısa mesaj göndermeleri gerekmektedir.

Exit mobile version