Tatil planı yapanlara duyuruldu: Cebinizde o kart var ise tatil harcamalarınızı 12 taksite bölebileceksiniz!

Havaların ısınması ile birlikte yapılmaya başlanan tatil planlarına, Garanti BBVA’dan kampanya müjdesi geldi. Banka, ilgili kampanyasının ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

Garanti BBVA’dan Bonus Tatil Kampanyası!

Ülkemizin en gelişmiş özel bankalarından birisi olan Garanti BBVA, bu sene de geniş kapsamlı kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Finansman kısmında geliştirdiği avantajlı kredi fırsatları sayesinde müşterilerinin dikkatini çekmeyi başaran banka, bu kez de düzenlediği kart kampanyası ile gündeme gelmeyi başardı. Banka, ilgili şartları sağlayan tüm Bonus kart kullanıcılarına, tatil harcamalarını 12 aya kadar taksitlendirme fırsatı sunacağını açıkladı.

Garanti BBVA’nın Bonus ürünler için geliştirmiş olduğu tatil kampanyasının ayrıntılarına göre kampanya dahilinde olan kartlar aracılığı ile ETS’den tatil harcaması yapan müşterilere 3,6 ve 9 taksit imkanı verileceği, harcamaların Garanti BBVA POS cihazları aracılığı ile tahsil edilmesi durumunda ise 12 taksit ayrıcalığının sunulacağı bilgisi kaydedildi.

Bonus Tatil Kampanyasının Ayrıntıları

Garanti BBVA’nın tatil yapmak isteyen ve bu isteğini bütçesini zedelemeden gerçekleştirmek isteyen Bonus kart kullanıcıları için geliştirmiş olduğu taksit kazanımlı tatil kampanyası, şu kart sahiplerini kapsamaktadır:

Bonus Tatil Kampanyasına Nasıl Katılım Sağlanır?

Garanti BBVA’nın ING Bank Bonus Business haricinde olan bonus kartlar için özel olarak geliştirmiş olan taksit kazanımlı tatil kampanyasından yararlanabilmek için 8 Ocak 2023 tarihine kadar rezervasyon yapılması gerekmektedir.

Exit mobile version