Ekonomi

Tatil yapmak isteyenlerden otel fiyatının yüzde 50’si alınmayacak! Milyonlarca tatilciye fırsat resmen duyuruldu!

Soğuk havaların geride kalmaya başladığı şu günlerde, 7’den 70’e herkes yılın yorgunluğunu atmak üzere çıkacakları tatiller için planlar yapmaya başladı. Ancak çeşitli faktörlere bağlı olarak dalgalı hareketler sergilemeye devam eden döviz kurları, tatil planı yapmak üzere kolları sıvayan vatandaşların önlerine büyük bir engel olarak çıktı.

Tatil beldelerinde yer alan otel, pansiyon ve diğer hizmet alanlarının ekonomi piyasalarından etkilenerek yükseltmiş oldukları fiyatlar, vatandaşları henüz tatil planı aşamasında iken hayal kırıklığına uğrattı. Bu noktada ülke vatandaşlarına müjdeli haberi vermek üzere araya giren TatilBudur, erken rezervasyon fırsatlarını açıkladı.

TatilBudur Erken Rezervasyon Fırsatları!

Yüzlerce farklı tatil beldesine ait otel ve pansiyon fırsatlarını bünyesinde barındıran TatilBudur, yeni dönemde artan döviz kurlarına bağlı olarak yükselen tatil fiyatlarından ötürü hayal kırıklığı yaşayan vatandaşlara müjdesini verdi.

TatilBudur’un resmi internet sitesinde yer alan habere göre sonbahar aylarında başlayan ve haziran ayına kadar sürecek olan erken rezervasyon döneminin, tatil yapmak isteyen vatandaşlara yüzde 50 oranında indirim sunacağı bilgisi kaydedildi.

TatilBudur Koşulsuz İptal Hakkı!

Henüz kış aylarında iken satın alınan ancak vakti geldiğinde çeşitli sebeplerden ötürü gidilemeyen tatiller, vatandaşlara para iadesi fırsatı sunulmadığı için aile bütçelerini direkt olarak etkilemektedir. Ancak bu duruma “dur” diyen TatilBudur, geliştirmiş olduğu koşulsuz iptal hakkı hizmeti ile cüzi bir ücret karşılığında tatil paralarının güvence altına alınmasını sağlamaktadır.

TatilBudur Erken Rezervasyon Otelleri

TatilBudur’dan satın olunacak olan tatiller kapsamında erken rezervasyon hizmetinin faydalarına erişmek isteyen vatandaşlar için şu an tercih edilebilecek olan bazı otellerin isimleri şu şekildedir:

  • Arnor De Luxe Hotel & Spa- Side
  • Dream World Hill- Side
  • Yelken Mandalinci Spa & Wellness Otel- Bodrum
  • Club Titan Hotel- Alanya
  • Manas Park Ölüdeniz- Fethiye
  • SunBay Park Hotel- Marmaris