Taze damat oyuncu Serkan Çayoğlu’ndan eşi Özge Gürel’e ilişkin samimi itiraflar: “Aslında tamamen farklıyız!”

7 yıldır birlikte olduğu oyuncu sevgilisi Özge Gürel ile geçtiğimiz ay görkemli bir düğün töreninde hayatını birleştiren yakışıklı oyuncu Serkan Çayoğlu, Alem dergisine verdiği röportajda samimi itiraflarda bulundu.

GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE EVLENDİLER!

Uzun yıllardır birlikte olan ve uyumları ile dikkatleri üzerlerine çekmeyi başaran oyuncu çift Serkan Çayoğlu- Özge Gürel çifti, sonunda beklenen müjdeyi vererek geçtiğimiz aylarda nişanlanmıştı. Hayranlarını ve yakın çevrelerini sevince boğan bu gelişme ile birlikte ilişkilerini bambaşka bir noktaya taşıyan oyuncu çift, geçtiğimiz ay görkemli bir düğün töreni düzenleyerek hayatlarını birleştirdi.

İtalya’nın Verona kentinde düzenlenen törene çiftin yakın çevresi katıldı. Düğün sonrasında yeni görüntüler paylaşan Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu çifti, görenleri kendilerine hayran bıraktı. Masal gibi bir tören ile evlenen çiftin mutlulukları gözlerinden okundu.

RÖPORTAJ VERDİ!

Düğünden sonra Instagram hesabından sık sık paylaşım yapan Serkan Çayoğlu, sosyal medya kullanıcılarının yakın takibine alındı. Yakışıklılığı ve mütevazi tavırları ile dikkat çeken Serkan Çayoğlu, evliliğin hemen ardından Alem dergisine bir röportaj verdi. 7 yıllık ilişkilerine ve taze evliliklerine ilişkin açıklamalarda bulunan yakışıklı oyuncu, Özge Gürel’e ilişkin de samimi itiraflarda bulundu.

“ASLINDA TAMAMEN FARKLIYIZ!”

Alem dergisine röportaj veren ve hem kendisi hem de taze evlilikleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Serkan Çayoğlu, eşi Özge Gürel ile uyumlu bir çift olarak görünmelerine rağmen aslında oldukça farklı olduklarını itiraf etti. Serkan Çayoğlu 7 yıllık sevgilisine ilişkin şu ifadeleri kullandı: “Gece uyumak bilmiyor, sabahları da çocuk gibi mutsuz uyanıyor. Korku filmlerine bayılıyor ancak yarısını gözleri kapalı izliyor. Sonra da tüm ışıkları yakıyor. Rutinleri hiç sevmiyor, plan yaparken sıkılıyor. Aslında benim tam tersim.”

Exit mobile version