Magazin

Taze nişanlılar Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, lüks tekneleri ile tatil yapmaya devam ediyorlar! Demet Özdemir’in fit, Oğuzhan Koç’un kaslı hali dikkatlerden kaçmadı!

2021 yılının başında duyurmuş oldukları ilişkilerini hiçbir zaman saklamayan aksine magazin muhabirleri ile her denk gelişlerinde kameralara mutluluk pozları veren Demet Özdemir- Oğuzhan Koç çifti, geçtiğimiz yılın aralık ayında bir Fransa tatiline çıkmış ve fotoğraf kareleri paylaşmıştı. Herkes çiftin nikah masasına oturmalarını heyecan ile beklerken, ünlü çiftten tatil dönüşü ayrılık kararı gelmiş ve bu karar üzerine ikilinin hayranları hayal kırıklığına uğramıştı.

Bir süre ayrı kalmayı tercih eden ve o süreçte de birbirleri ile ilgili demeç vermekten çekinen ünlü çift, birbirlerine olan özlemlerine daha fazla dayanamayarak ayrılık kararının üzerinden yaklaşık olarak bir buçuk ay gibi bir süre geçtikten sonra barışma kararı aldı. Magazin gündemine bomba gibi düşen barışma kararından sonra ise beklenen oldu ve Oğuzhan Koç düzenlediği mükemmel bir organizasyon ile 14 Şubat tarihinde sevgilisi Demet Özdemir’e evlilik teklifi etti.

Şubat ayında aldıkları evlilik kararını yoğunluklarından ötürü bir türlü bir adım öteye taşıyamayan ünlü çift, sonunda geçtiğimiz hafta nişanlandı. Nişan kareleri sosyal medya gündemine bomba gibi düşen ünlü çift, nişandan hemen sonra baş başa tatile çıktı. İkilinin sevecen halleri, magazin kameralarına yansıdı.

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir Tekne Tatilinde!

Geçtiğimiz hafta düzenlenen nişan töreninin ardından soluğu tatilde alan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti, lüks bir tekne kiralayarak kendilerini Göcek kıyılarına attı. Magazin kameralarını yakalanan ünlü çift, poz vermekten geri kalmadı.

Nişanlısının Pozu Oğuzhan Koç’u Güldürdü!

Elinde dürbün ile magazin kameralarını fark eden Demet Özdemir, kameralara zafer işareti yaparak poz verdi. Ünlü oyuncunun bu pozu, nişanlısı Oğuzhan Koç’u güldürdü.

Düğün Eylül’de!

İkilinin Eylül ayında görkemli bir tören ile dünya evine gireceği konuşuluyor.