TBMM’de koronavirüs kararı: 1-31 Aralık 2020 tarihleri arasında yasaklandı!

Türkiye Büyük Millet Meclisi’den (TBMM) sıklıkla corona virüsü vaka haberi geliyor. Şimdiye kadar çok sayıda siyasi ismin corona virüsüne yakalandığı öğrenilmişti. Bu kapsamda TBMM’de yeni corona virüsü tedbiri alındı. Yapılan açıklamaya göre, 01-31 Aralık 2020 tarihleri arasında, genel kurul çalışmalarının yapıldığı günler ziyaretçi kabul edilmeyecek.

Türkiye’de binlerce insanın enfekte olmasına neden olan corona virüsü salgınında yeni tedbir kararları alınıyor. 11 Mart tarihinden bu yana çok sayıda siyasi ismin corona virüsüne yakalandığı öğrenilmişti. Bu nedenle bulaş riskinin azalması için TBMM’de yeni tedbir kararı alındı. TBMM’den yapılan açıklamada, 01-31 Aralık 2020 tarihleri arasında, genel kurul çalışmalarının yapıldığı günler ziyaretçi kabul edilmeyeceği bildirildi.

Sosyal medya üzerinden duyuruldu

 

TBMM konu ile ilgili olarak sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Türkiye Büyük Millet Meclisi yerleşkesi ve eklentilerine koronavirüs (Covid-19) ile ilgili alınan tedbirler doğrultusunda 01-31Aralık 2020 tarihleri arasında, genel kurul çalışmalarının yapıldığı günler ziyaretçi kabul edilmeyecektir.”

Exit mobile version