TC kimliğine sahip evi olan vatandaşlar: Duyuru yapıldı, 30 Nisan’a kadar bunu yapabilirsiniz!

Binlerce ev sahibini ilgilendiriyor. Türkiye’de yaşayan ve TC kimliği olan vatandaşlara duyuru yapıldı. 30 Nisan’a kadar devam edecek. Vatandaşlar, konut sigortasını Garanti BBVA Mobil uygulamasından alarak 200 TL değerinde bonus kazanabilecekler.

Garanti BBVA konut sigortaları ile ilgili duyuruda bulundu. Yapılan kampanya duyurusunda, kampanyadan Türkiye’de yaşayan ve TC kimliği olan Garanti BBVA Bireysel ve Şahıs firma statüsündeki gerçek kişilerin faydalanabileceği bildirildi.

Kampanya Detayları:

Kampanya 3 – 30 Nisan tarihleri arasında geçerlidir. Poliçe tanziminin (üretim) belirtilen kampanya süresi içinde yapılmış olması gerekmektedir.

Kampanya sadece Garanti BBVA Mobil üzerinden, Bonus Card ile satın alınan Evim Garantide konut poliçelerinde geçerlidir.

Evim Garantide konut sigortası, Eureko Sigorta A.Ş. tarafından sunulmaktadır.

Kampanya, ilk kez Evim Garantide konut sigortası satın alımlarında geçerlidir. Eureko Sigorta’nın yenileme müşterileri kampanya kapsamına dahil değildir.

Kampanya sadece bireysel kullanım amaçlı konutlar için geçerlidir. Ticari kapsamda olan konutlar ve dükkanlar kapsam dışındadır.

Kampanya, Türkiye’de yaşayan ve TC kimliği olan Garanti BBVA Bireysel ve Şahıs firma statüsündeki gerçek kişilere açıktır. Kampanyadan tüzel kişiler faydalanamaz.

Kampanya kapsamında satın alınan her Evim Garantide poliçesi için 200 TL değerinde bonus tanımlanacaktır.

Kazanılan bonuslar poliçe satın alım esnasında kullanılan kredi kartına yüklenecektir. Kazanılan bonuslar tüm bonus üye işyerlerinde geçerli olup; kart sahibinin tercihine göre tek veya çok seferde harcanarak kullanılabilir.

Kampanya kapsamında kazanılacak bonuslar ilgili kartlara 15 Haziran 2023 tarihinde tanımlanarak, bilgilendirmesi satın alım esnasında girilen iletişim adreslerine (E posta ve/veya SMS) iletilecektir.

Bir kişi aynı konut poliçesi için kampanyadan 1 defa yararlanabilir.

Satın alınan poliçenin iptal edilmesi durumunda kampanyadan yararlanılamaz.

Kampanyaya katılım sınırlı olup, başka bir kampanya ile birleştirilemez.

Kazanılan bonuslar kart hamiline olup, kartın kaybolması halinde takip edilemez, iptal edilemez ve iadesi yoktur.

Yüklenen bonuslar tüm indirim ve kampanyalarda geçerlidir. Bu kampanya Garanti BBVA’nın ve Eureko Sigorta’nın ilgili kampanyalarıyla birleştirilerek kullanılabilir.

Garanti BBVA ve Eureko Sigorta, kampanya koşullarını değiştirme ve/veya kampanyaya son verme hakkını saklı tutar.

Exit mobile version