EkonomiGündem

TC kimlik kartınızı yanınıza alıp gitmeniz yeterli olacak: Emekli maaşı alanlar dikkat!

Ziraat Bankası açıklama yaptı. Banka, emekli müşterilerine özel bir fırsat sunduğunu duyurdu. Ziraat Bankası’nın başlattığı kampanyaya emekli müşteriler katılım sağlayabilecek. Kampanyanın detayları da netleşti.

Maaşını Ziraat Bankası üzerinden çeken emeklilere duyuru yapıldı. Ziraat Bankası’ndan alınan bilgilere göre, emekli maaşını Ziraat Bankası’ndan alıp da Türk Telekom müşterisi olanlar aylık 55 TL fatura kampanyasından yararlanabilecek.

55 TL ÖDEME YAPILACAK

Ziraat Bankası emekli müşterileri için harekete geçti. Ziraat Bankası’ndan alınan bilgilere göre, emekli maaşı alan Türk Telekom hat sahibi müşteriler aylık 55 TL fatura ödemesi kampanyasından yararlanabilecek.

Kampanyaya katılmak isteyen emekli müşteriler için koşullar açıklandı. Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada, emekli maaşını alanlar, Türk Telekom’dan yurtiçi her yöne 750 dakika, her yöne 750 SMS, 5 GB cepten internet, Türk Telekom mobil hatlarıyla sınırsız konuşma tarifesine 12 ay taahhütle 55 TL’ye sahip olacak.

TÜRK TELEKOM BAYİSİNE BAŞVURU YAPILACAK

Kampanyadan yararlanmak için kimliğinizle birlikte size en yakın Türk Telekom bayisine başvurmanız yeterli! Bankamız maaş müşterisi olduğunuza ilişkin kontroller yapıldıktan sonra size özel tarifeden yararlanmaya hemen başlayabilirsiniz.