EkonomiGündem

TC kimlik numaranızı göstererek paranızı alacaksınız: 2500 TL verilecek!

Bankalar emekli vatandaşlar kendi bankasına çekmek için emekli promosyon ödemesi yapıyor. Emekli maaşına göre emeklilere geri ödeme şartı olmadan para veriliyor. Akbank tarafından emekli promosyon ödemesine ilişkin açıklama yapıldı. Buna göre, SGK emekli maaşını Akbank’tan alanlara 2.500 TL’ ye varan promosyon fırsatı sunuldu. Kampanya 31 Aralık tarihine kadar geçerli olacak.

Emekli maaşını 15 Kasım 2021 – 31 Aralık 2021 tarihleri arasında Akbank’a taşıyarak ve 3 yıl boyunca maaşını bankadan almayı taahhüt ederek 2.500 TL’ye varan promosyon fırsatından yararlanılabilecek.

EMEKLİ MAAŞI NASIL AKBANK’A TAŞINIR?

Sadece T.C. kimlik numaranızı gösteren kimliğinizle birlikte size en yakın Akbank Şubesine gelerek emekli maaşınızı hemen Akbank’a taşıyabilirsiniz.

PTT şubelerinden alacağınız e-devlet şifrenizle ya da Akbank İnternet’teki e-devlet yönlendirmesi aracılığıyla www.turkiye.gov.tr adresine girerek, banka değişikliği işleminizi yapabilirsiniz.

Akbank müşterisi olup SGK emekli maaşınızı farklı bir bankadan alıyorsanız ve maaşınızda promosyon ve kredi blokesi bulunmuyor ise Şubeye gitmenize gerek kalmadan Akbank Mobil ve İnternet veya 444 25 25 Müşteri İletişim Merkezi aracılığı ile emekli maaşını bankamıza taşıyabilir ve promosyon başvurusunda bulunabilirsiniz.