Ekonomi

TEB 3 ay geri ödemesiz 4 ayrı kredi kampanyasını duyurdu! İşte başvuru şekli

Türk Ekonomi Bankası tarafından ayrı ayrı kredi kampanyaları duyuruldu. Bu doğrultuda bu kredi kampanyalarının bazılarında 3 ay geri ödemesiz dönem bulunurken ihtiyaç kredilerinin faiz oranları da paylaşıldı. Bu kapsamda aşağıdaki link üzerinden faiz oranları ve kredilerin başvuru detaylarına ulaşabilirsiniz.

Konu ile ilgili olarak TEB tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını egehaber.com olarak okuyucularımız ile paylaşıyoruz:

İHTİYAÇ KREDİSİ

İhtiyaç kredisi hakkında TEB tarafından yapılan açıklamada “Size en yakın TEB şubemize uğrayarak kredinizi kullanabilir veya dilerseniz kredinizi şubeye gitmeden kullanmak ve detaylı bilgilere erişmek için başvuru kanallarımızı inceleyebilirsiniz. Kullanmış olduğunuz ihtiyaç kredinizin faizi, piyasadaki faiz oranı değişikliklerinden etkilenmez ve kredi vadesi boyunca sabit kalır.” ifadelerine yer verildi.

CEPTETEB İHTİYAÇ KREDİSİ

Nakde ihtiyaç duyduğunda veya harcamaların arttığında, CEPTETEB’in 36 aya kadar yılbaşına özel %1,51 faiz oranıyla 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisine, yerinden bile kalkmadan hemen başvurabilirsin.

BİREYSEL FİNANSMAN KREDİSİ

Bu kredi kampanyası kapsamında “Ev dekorasyonu, tadilat ve diğer tüm nakit ihtiyaçlarınız için sahip olduğunuz evi teminat göstererek, evin ekspertiz değerinin %60’ına kadar TEB Bireysel Finansman Kredisi kullanabilirsiniz. Kullanmış olduğunuz kredinizin faizi, piyasadaki faiz oranı değişikliklerinden etkilenmez ve kredi vadesi boyunca sabit kalır. TEB Bireysel Finansman Kredinizi 60 aya varan uzun vade avantajları ile kullanabilir ve taksitlerinizi rahat rahat ödeyebilirsiniz.” açıklaması yapıldı.

ARSA KREDİSİ

Arsa alımı için sahip olduğunuz evi teminat göstererek, evin ekspertiz değerinin %60’ına kadar Arsa Kredisi kullanabilirsiniz. Kullanmış olduğunuz kredinizin faizi, piyasadaki faiz oranı değişikliklerinden etkilenmez ve kredi vadesi boyunca sabit kalır. Arsa Krediniz’i 36 aya varan uzun vade avantajları ile kullanabilir ve taksitlerinizi rahat rahat ödeyebilirsiniz

Detaylı bilgi için TIKLAYIN.