Ekonomi

TEB 3 ay geri ödemesiz ihtiyaç kredisi veriyor! İşte vade sayısı ve faiz oranı

Türk Ekonomi Bankası tarafından bireysel ihtiyaç kredisi duyuruldu. Bu kredi kapsamında 3 ay geri ödemesiz nakit verilirken faiz oranları ve vade sayısı da müşteriler ile paylaşıldı.

3 AY GERİ ÖDEME YOK 

Bu kredinin standart ihtiyaç kredisi ürünü olduğu belirtildi ve 36 aya kadar vade imkanı sağlandığı ifade edildi.Bunun yanı sıra kredide 3 ay geri ödemesiz dönem bulunmaktadır.

Faiz ve vade oranları müşteri özelinde Findeks notuna göre değişiklik gösterdiği belirtildi ve kredinin özellikleri şöyle ifade edildi:

KREDİNİN ÖZELLİKLERİ

TEB Müşterisi iseniz; CEPTETEB İnternet Şubesi, Mobil Uygulama ve teb.com.tr’den kolayca başvurabilir, onaylandığı anda hemen kullanabilirsiniz.TEB Müşterisi değilseniz; teb.com.tr’den kolayca başvurabilirsiniz.

Başvurunuz onaylandığı takdirde; size en yakın TEB Şubesi’ni ziyaret ederek (https://www.teb.com.tr/en-yakin-teb-sube-atm/) evraklarınızı imzaladıktan sonra kredinizi kullanabilirsiniz. Faiz ve vade oranları müşteri özelinde kredi notuna göre değişiklik gösterebilir.

TEB piyasa koşullarına göre kampanya koşullarında değişiklik yapabilir.

TEB onaylanan kredinin kullanımı için son kararı verme, kefil ve ek belge isteme, faiz oranını değiştirme hakkına sahiptir.

Findeks notunuza göre değişen faiz oranlarında kullanılabilir.

BAŞVURU DETAYLARI 

Başvuru yapacak olan vatadnaşlar TEB tarafından belirtilen başvuru kanallarını kullanabilirler. Bu doğrultuda başvuru hakkında “‘Hemen Başvurun’ butonuna tıklayarak adımları takip edebilir, size en yakın TEB Şubesine giderek başvuru talebinde bulunabilir veya CEPTETEB Mobil Bankacılık Uygulaması, CEPTETEB İnternet Şubesi ve TEB Telefon Şubesi’nden başvurunuzu kolayca gerçekleştirebilirsiniz.” ifadeleri kullanılmıştır.

Başvuru yapmak ve detaylı bilgi almak için TIKLAYIN.