TEB, Akbank ve QNB Finansbank 90 gün ertelemeli nakit desteği ile bütçenizi rahatlatacak! Hemen başvurun, fırsatı kaçırmayın!

Yeni dönemde gündelik hayata yansıyan yüksek oranlı zamlar nedeni ile alım gücü düşen vatandaşlar hem hayatlarını sürdürebilmek hem de borçlarını ödeyebilmek adına nakit desteğine ihtiyaç duymaya başladılar. Bu dönemde bankaların ihtiyaç kredisi hizmetlerine sıklık ile başvuran vatandaşlara, hafta sonu itibari ile müjdeli haber verildi.

Ülkenin özel bankalarından Türkiye Ekonomi Bankası, Akbank ve QNB Finansbank, esnek ödeme seçeneklerine sahi olan ihtiyaç kredisi hizmetlerini açıkladı. Vatandaşlara, ilgili hizmetlerden yararlanmaları halinde 90 gün ödeme erteleme imkânı verildi.

Akbank 90 Gün Ertelemeli İhtiyaç Kredisi 2022

Farklı alanlarda düzenlediği kampanyalar ile dikkat çeken bankalardan biri olan Akbank, yeni dönemde gündelik hayatta yaşanan nakit sıkışıklığına çare olabilmek adına yeni bir kampanya daha geliştirdiğini duyurdu.

Akbank’ın resmi internet sitesinde yayınlanan nakit hizmeti haberine göre vatandaşlara 90 gün ertelemeli, yüzde 2,44’ten başlayan faiz oranlarına sahip ,36 ay azami vadeli ihtiyaç kredisi hizmeti sunulacağı bildirildi. Söz konusu hizmetten ortalama yüzde 2,58 oranlı faiz ile 15 bin TL destek almak isteyen vatandaşlar için aylık taksit tutarı, 696,93 TL oldu.

Türkiye Ekonomi Bankası 90 Gün Ertelemeli İhtiyaç Kredisi 2022

Türkiye Ekonomi Bankası da vatandaşların nakit sıkışıklıklarından ötürü daha fazla mağdur olmamaları için destek olacağını açıklayan bankalardan biri oldu. Banka, söz konusu hizmeti için azami vade sayısını 36 ay, aylık faiz oranını ise yüzde 2,20 olarak belirledi. İlgili hizmetten 15 bin TL tutarında destek almak isteyen vatandaşlar için aylık taksit tutarı 482,07 TL olarak hesaplandı.

QNB Finansbank 90 Gün Ertelemeli İhtiyaç Kredisi 2022

QNB Finansbank’ın resmi internet sitesinde yayınlanan ihtiyaç kredisi hizmeti haberine göre vatandaşlara 90 gün ödeme ertelemeli, azami vade sayısı 36 olan nakit hizmeti sunulacağı bilgisi kaydedildi. Söz konusu hizmetten 15 bin TL destek almak isteyen vatandaşlar için aylık taksit tutarı, ortalama yüzde 1,84 faiz verisi ile 608,33 TL olarak hesaplandı.

Exit mobile version