TEB Bankası duyurdu: 18-25 yaş arasındakilere en az 1000 TL veriliyor!

Bankalar müşteri çekmek için çeşitli kampanya açıklamaları yapıyor. TEB Bankası gençleri sevindirecek bir haber verdi. Dev banka tarafından yapılan açıklamaya göre, 18-25 yaş arasındaki öğrencilere en az 1000 TL limitli kredi kartı veriliyor.

Bu sene milyonlarca kişi üniversite eğitimi görecek. Bu kapsamda kamu ve özel bankalar öğrencilere özel kredilerini duyuruyorlar. TEB Bankası Üniversite, Yüksek Lisans veya Doktora öğrencilerine şubeye gitmeden en az 1000 TL limitli kredi kartı veriyor.

TEB’in Üniversite Bankacılığı hizmet paketi ÜniversiTEB’den kimler yararlanabilir?

18-25 yaş aralığındaysan (26 yaşına girmemiş)

Üniversite, Yüksek Lisans veya Doktora öğrencisiysen

ÜniversiTEB’e özel ürün, hizmet ve kampanyalarımızdan hemen yararlanmaya başlayabilirsin.

ÜniversiTEB’e Nasıl Katılırım?

ÜniversiTEB’in avantajlarından faydalanmak için TEB veya CEPTETEB Hesap sahibi olman ya da CEPTETEB Kredi Kartı sahibi olman gerekiyor.

TEB veya CEPTETEB Hesap sahibi olarak ÜniversiTEB’li olmak istersen hemen www.cepteteb.com.tr ’den “Müşteri Ol” formunu doldur, en kısa sürede seni adresinde ziyaret ederek hesabını açalım.

CEPTETEB Kredi Kartı sahibi olarak ÜniversiTEB’li olmak istersen direkt CEPTETEB Kredi Kartı başvurusunda bulun.

Tercihine göre yapacağın işlemlerin sonrasında da bize öğrenci belgeni iletmen gerekiyor. Hesabın varsa veya hesap açılışını tamamladıysan ya da sadece CEPTETEB Kredi Kartı sahibiysen e-devlet üzerinden öğrenci belgeni oluşturup universite@teb.com.tr adresine göndermen yeterli. Güncel öğrenci belgen bize ulaştığında kontrollerimizin ardından ÜniversiTEB’li olduğuna dair seni bilgilendireceğiz.

Exit mobile version