Ekonomi

TEB Bankası duyurdu: 3 arkadaşını arkadaşını getirene 225 TL hediye ediliyor!

TEB Bankası yaptığı yazılı açıklama ile kampanya duyurusunda bulundu. Dev banka, CEPTETEB’li olmayan arkadaşını CEPTETEB Kredi Kartı sahibi yapanlara 225 TL’ye kadar indirim çeki verdiğini açıkladı. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “CEPTETEB’li olmayan arkadaşını CEPTETEB Kredi Kartıyla tanıştır, 75 TL’lik Migros Sanal Market indirim çekini kazan. 3 arkadaşını tanıştır, toplam 225 TL’lik indirim çeki kazan!” ifadeleri kullanıldı.

TEB Bankası kampanya duyurusunda bulundu. Banka açıklamasına göre, CEPTETEB’li olmayan arkadaşını CEPTETEB Kredi Kartı sahibi yapanlara 225 TL’ye kadar indirim çeki verilecek. Hediye çekinin son kullanım tarihi 31 Aralık 2021 23:59 olarak açıklandı.

Kampanya hakkında yapılan açıklamalar

Hediye çeki almaya hak kazanmak için en az 1 arkadaşını kendi davet kodunla CEPTETEB Kredi Kart sahibi yapman gerekmektedir.

Davet ettiğin arkadaşının CEPTETEB’li olmaması gerekmektedir.

Davet kodunu CEPTETEB İnternet Şube’si veya CEPTETEB Mobil Uygulaması’na giriş yaparak kampanyalar sayfasından alabilirsin.

CEPTETEB İnternet Şubesi veya CEPTETEB Mobil Uygulaması’ndan almış olduğun davet kodunu, CEPTETEB Kredi Kartı sahibi yapmak istediğin arkadaşlarınla paylaştıktan sonra, davet kodunu paylaştığın kişilerin başvuru formunu doldururken ilk adımdaki “davet kodu “alanına bu kodu girmeleri gerekmektedir.

Davet kodunla başvuru formu dolduranların belirtmiş olduğu adrese gidilip hesap kartı teslim edilip hesabı açıldığında arkadaşın CEPTETEB’li ve CEPTETEB Kredi Kartı sahibi olacaktır.

Her edinimde SMS ile bilgilendirme yapılacaktır. En az 1 edinim tamamlandığında da sana Migros Sanal Market’te geçerli olan 75 TL değerindeki hediye kodun SMS olarak göndereceğiz. Bir kişi en fazla 3 edinim yapabilir ve toplamda 225 TL değerinde hediye çeki kazanabilir.

İndirim kodunu kullanabilmek için Migros Sanal Market web sitesi ya da mobil uygulaması üzerinden kullanıcı girişi yapman gerekiyor.

Hediye çekin, alışverişinde 75 TL indirim sağlar. İndirimden faydalanabilmek için minimum 75 TL tutarında alışveriş sepeti oluşturulması gereklidir. Örneğin 105 TL’lik bir alışveriş sepeti oluşturup hediye kodunu kullandığında 75TL’si hediye kodundan karşılanacak, 30 TL’si ise seçtiğin ödeme yöntemiyle senden tahsil edilecek.
Ödeme sayfasında “İndirim Çeklerim” alanına indirim kodu girildikten sonra “Kullan” kısmından aktif hale getirmeyi unutma. Aksi takdirde indirim kodu geçerli olmayacak :(

Edinim sonrası bilgi SMS gönderimleri bir güne kadar gecikmeli olabilir.