TEB emekli vatandaşlara duyurdu: Hem fatura takibinden kurtulacak hem de 5 bin 250 TL’ye varan karşılıksız nakit ödeme hizmeti alacaksınız!

Türkiye Ekonomi Bankası, güncellenen SGK maaş ödemeleri kapsamında yeni bir emekli promosyonu kampanyası geliştirdiğini duyurdu. Banka promosyon ödemesi almaya hak kazanan yeni müşterilerine, banka bünyesine dahil ettikleri her emekli yakınları için de ek ödeme yapacağını bildirdi.

Türkiye Ekonomi Bankası Emekli Promosyonu Kampanyası 2022

Türkiye Ekonomi Bankası yeni dönemde nakit sıkışıklığı artan emekli vatandaşlara, SGK maaş ödemeleri protokolü kapsamında promosyon hizmeti sunacağını açıkladı. Maaşını banka bünyesine taşıyan, 3 yıl boyunca ilgili hesabın bankada kalacağına dair taahhüt sözleşmesi imzalayan ve en az iki adet otomatik fatura ödeme talimatı veren emekli müşteriler için geçeleri olan kampanya kapsamında ödenecek olan nakit tutarlar, şu şekilde belirlendi:

Türkiye Ekonomi Bankası’ndan Emekli Müşterilerine “Yakınını Getir” Kampanyası!

Türkiye Ekonomi Bankası yeni dönemde bünyesine dahil olacak emekli müşterileri için geliştirmiş olduğu promosyon kampanyasına ek olarak, yeni bir ödeme kampanyası daha geliştirdiğini duyurdu. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre bankanın emekli müşterisi olan ve emekli yakınını banka bünyesine dahil eden vatandaşlara 250 TL, toplamda 2 bin 500 TL tutarında daha karşılıksız ödeme yapılacağı bilgisi kaydedildi.

Türkiye Ekonomi Bankası’nın Emekli Kampanyalarına Nasıl Başvuru Yapılır?

Türkiye Ekonomi Bankası tarafından geliştirilmiş olan emekli promosyonu kampanyasından ve “yakınını getir” kampanyasından yararlanabilmek için öncelikle bankanın mobil uygulaması, internet bankacılığı kanalı veya banka şubeleri aracılığı ile maaş hesabının taşınmasına yönelik talimat verilmeli ve otomatik fatura ödeme şartı yerine getirilmelidir. Bu adımları izleyen her yeni müşteri, promosyon ödemesi almaya hak kazanır.

Exit mobile version