TEB kartı olanlara duyuruldu: 75 TL indirim tanımlanacak! Son gün 18 Haziran!

Ülkemizin önde gelen özel bankalarından olan Türkiye Ekonomi Bankası, yeni dönemde arka arkaya duyurmuş olduğu avantajlı kredi ve kart kampanyaları sayesinde müşteri sayısını arttırmaya devam ediyor. Kendi müşteri sayısını arttırarak kara geçen banka, bu esnada da mevcut müşterilerine fayda sağlamayı ihmal etmedi. Kampanya başına yüzlerce liralık hediye para garantisi veren Türkiye Ekonomi Bankası, bu kapsamda müşterilerinin yüzlerini güldürecek olan yeni bir kampanya daha düzenlediğini açıkladı.

Türkiye Ekonomi Bankası’nın resmi internet sitesi aracılığı ile yayınlanan yeni kampanyanın, Babalar Günü için özel olarak geliştirildiği öğrenildi. Banka, ilgili kampanyasına ilişkin tüm ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Türkiye Ekonomi Bankası’ndan Babalar Günü Kampanyası!

Türkiye Ekonomi Bankası, geliştirmiş olduğu Babalar Günü kampanyası için son başvuru tarihini 18 Haziran olarak belirledi. Banka tarafından yapılan açıklamalara göre ilgili tarihe kadar kampanyaya katılım sağlayan ve tek seferde 400 TL ve üzeri tutarlarda alışveriş harcaması yapan tüm mevcut müşterilere, 75 TL tutarında hediye para ödemesinin yapılacağı bilgisi kaydedildi.

Türkiye Ekonomi Bankası Babalar Günü Kampanyası Ayrıntıları

Türkiye Ekonomi Bankası, 75 TL hediye para kazanımlı Babalar Günü kampanyası için bilinmesi gereken ayrıntıları şu şekilde sıraladı:

Türkiye Ekonomi Bankası’nın Babalar Günü Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

Türkiye Ekonomi Bankası’nın Babalar Günü için düzenlemiş olduğu indirim kazanımlı kampanyası için ek bir başvuru yapılmasına gerek yoktur.

Exit mobile version