Ekonomi

TEB taşıt kredisi kampanyası başvuruları başladı! Taşıt kredisi faiz oranları

Türk Ekonomi Bankası tarafından bir açıklama yapıldı ve bu açıklamada taşıt kredisi kampanyası paylaşıldı. Taşıt kredisi kampanyası kapsamında başvuruların banka şubeleri üzerinden alınacağı vurgulandı.

TEB tarafından taşıt kredisi hakkında yapılan açıklamada “TEB Taşıt Kredisi ile ayaklarınız yerden kesiliyor. Hayalinizdeki otomobile sahip olabilmek için tek yapmanız gereken, şubelerimize uğrayarak TEB’in avantajlı Taşıt Kredisi’nden yararlanmak. Gerekli belgeleriniz ile şubelerimizden araba kredinizi 24 saat içinde kullanabilir ve dilediğiniz otomobile hemen sahip olabilirsiniz.” ifadelerine yer verildi.

KREDİNİN DETAYLARI

Yapılan açıklamada kullanılan taşıt kredisinin faizinin piyasadaki faiz oranı değişikliklerinden etkilenmez ve kredi vadesi boyunca sabit kalacağı vurgulandı. TEB Taşıt Kredinizi uzun vade avantajları ile kullanabilir ve taksitlerinizi rahat rahat ödeyebilirsiniz. Bunun yanı sıra online başvuru yapmak isteyenler aşağıdaki link üzerinden işlemlerini yapabilirler.

GEREKLİ BELGELER

Bunun yanı sıra bireysel taşıt kredisi kampanyası için bazı belgelerin gerekli olduğu belirtildi ve bu belgeler şöyle belirtildi:

Nüfus cüzdanı veya ehliyet fotokopisi

Gelir Belgesi / Maaş Bordrosu

Serbest meslek sahipleri ve işletme sahipleri için son 3 yıllık bilanço, Vergi Levhası ve Ticaret Sicil Gazetesi

Alınacak aracın proforma faturası

2. el araçlarda, alınacak aracın ruhsat fotokopisi

FAİZ ORANLARI

Detaylı bilgi için TIKLAYIN.