TEB’den Yeni Kampanya Müjdesi Geldi: Tam 6 Ay Devam Edecek, Alışverişte Ödenen Paralar Geri İade Edilecek! Üstelik 1 Yıllık BluTv Hediye…

Bankaların yeni müşteri kazanmak için dönem dönem düzenlediği kampanyalar temmuz ayında da artarak sürmeye devam ediyor. Yeni müşterilerine yönelik cazip bir teklif hazırlamış olan Türk Ekonomi Bankası (TEB) ise, bu ay ilk kez müşterisi olacak olan vatandaşların online alışverişlerinin yüzde 5’ini 6 ay boyunca geri iade edeceğini duyurmuş bulunuyor. Üstelik TEB, yeni müşterilerine bir yıllık BluTV üyeliği de hediye ediyor.

CEPTETEB ile Banka Müşterisi Olanlar Kazanıyor

Dijital yollar ile banka müşterisi olmak günümüzde oldukça yaygın bir şekilde kullanılıyor. Bunu daha da yaygınlaştırmak isteyen TEB, bankasına görüntülü görüşme ile CEPTETEB üzerinden üye olacak olan vatandaşlara müthiş bir kampanya ile sesleniyor. Bu yöntemle banka müşterisi olacak olan vatandaşların tam 6 ay boyunca online yapacakları alışverişin yüzde 5’i, her ay 50 TL, 6 ay boyunca maksimum 300 TL olmak kaydıyla geri iade ediyor. Bunun yanı sıra kişiye özel olarak üretilmiş CEPTETEB kodları ile 1 arkadaşını CEPTETEB’li yapan vatandaşlar, bankadan bir de 1 yıllık ücretsiz BluTV üyeliği kazanıyor.

Kampanya 31 Aralığa Kadar Devam Ediyor

Kazançlı kampanyasını 1 Temmuz 2022 tarihi itibariyle başlatmış olan CEPTETEB, kampanyasını 31 Aralık 2022 tarihine kadar sürdürüyor. Kampanya kapsamında hem CEPTETEB Mobil Uygulaması’ndan görüntülü görüşme yaparak üye olanlara hem de CEPTETEB’in resmi internet sitesi üzerinden “Müşteri Ol” üye formunu doldurarak üye olanlara hediyeler dağıtan CEPTETEB, üye olunduktan sonra bir hesap açılmasını ve bu hesaba bağlı bir banka kartı oluşturmasını talep ediyor.

Banka Kartı ile Aylık En Az 1.000 TL Harcama Yapmak Şart Koşuluyor

Nakit iadesi kampanyası kapsamında birtakım şartlar getirmiş olan CEPTETEB isimli TEB’in internet bankası, bu kampanyadan yararlanacak olan kişilerin CEPTETEB vadesiz hesabına bağlı olan CEPTETEB banka kartı ile aylık toplam 1.000 TL ve üzerinde harcama yapması halinde bu kampanyadan yararlanabileceğini ilan etmiş bulunuyor.

Exit mobile version