Ekonomi

Tek maaş ile geçinmeye çalışanlara, Halkbank’tan dev kredi kampanyası! Bankaya gelen herkese 100 bin TL nakit verilecek! 2022 Halkbank kredisi

Yeni dönemin gelmesi ile birlikte, geçmiş dönemin olumsuz ekonomik gelişmelerinden kaynaklı olarak ortaya çıkan nakit sıkışıklığı durumunu çözüme kavuşturmak isteyen Halkbank, emekli müşterileri için yepyeni bir kredi kampanyası geliştirdi.

Emekli müşteri sayısını arttırmak ve devamlı müşteri portföyünde düzenlemeler yapmak isteyen Halkbank, 2022 yılına girilmesi ile birlikte duyurmuş olduğu emekli promosyonu kampanyası ile adından sıkça söz ettirmeyi başardı. Banka, son olarak emekli müşterileri için bir kampanya daha geliştirdiğini duyurarak, geçim sıkıntısı yaşayan emekli vatandaşlara 100 bin TL’ye varan nakit desteği sağlayacağını açıkladı. Bankanın bu açıklaması, kuruma emekli müşterilerin akın etmesini sağladı.

Halkbank 2022 Emekli Kredisi

Düzenli olarak ödeme alan emekliler, bankaların en önemli kalemlerinden birini oluşturmaktadır. Ayrıca düzenli bir gelire sahip oldukları için bankalar tarafından sunulan kredi hizmetlerine ulaşmaları da diğer vatandaşlara göre çok daha kolaydır. Bu kapsamda Halkbank hem kendi müşteri sayısını arttırmak için hem de emekli vatandaşların nakit sıkıntısını gidermek için yepyeni bir kredi kampanyası geliştirdiğini açıkladı.

Halkbank tarafından geliştirilmiş olan emekli kredisi kampanyasına göre emekli vatandaşlara, 100 bin TL’ye kadar varan nakit desteği sağlanacak. Krediden 50 bin TL ve altı tutarlarda yararlanmak isteyen vatandaşlar için vade sayısı 36, 50 bin TL üstü tutarlarda kredi çekmek isteyen vatandaşlar için vade sayısı ise 24 olarak belirlendi. Banka, krediye dair örnek hesaplama tablosunu şu şekilde yayınladı:

  • Kredi tutarı: 25 bin TL
  • Vade sayısı: 36 ay
  • Faiz oranı: %1,60
  • Aylık taksit: 968,26 TL
  • Kredi tahsis ücreti: 131,25 TL

Ödeme Kolaylığı Sağlanacak!

Halkbank’ın ilgili kredi hizmetinden yararlanan emekli vatandaşlara, kredi taksitleri konusunda ödeme sağlanacağı açıklandı. Vatandaşlar kredi taksitlerini isterlerse eşitli taksitli olarak her ay, isterlerse de 3 ayda bir belirlenen tutarda ödeyebilecek!

Halkbank Emekli Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Halkbank Mutlu Emekli Kredisi hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşlar, Halkbank şubelerine başvuruda bulunabilirler. Ayrıca bankanın mobil uygulaması ve internet bankacılığı aracılığı ile kredi başvuru yapılabilmektedir.