Ekonomi

Tek seferde 27 Bin 50 TL banka promosyonu verilecek: Duyuru yapıldı!

Yapılan açıklama tek seferde 27 bin 50 TL banka promosyonu verileceği bildirildi. Konu hakkında yapılan açıklamada, “Yapılan ihale neticesinde beş yıllık maaş ihalesini kazanan banka tarafından tek seferde personellerimizin hesabına 27 bin 50 TL. yatırılacaktır. “ ifadeleri kullanıldı.

Belediyeler bu sene personellerine promosyon ödemeleri yapıyorlar. Bu kapsamda Malatya Yeşilyurt Belediyesi duyuruda bulundu. Yapılan duyuruda, belediye personellerinin hesabına 27 Bin 50 TL. banka promosyonu yatırılacağı belirtildi.


Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar konu hakkında açıklamada bulundu. Yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“ Yeşilyurt Belediyemizde birlikte aynı mesaiyi paylaştığımız çok kıymetli çalışanlarımıza ekonomik yönden bir destekte daha bulunmanın büyük bir sevincini yaşıyoruz. Her biri bizim ayrı bir değer ve kıymet taşıyan personellerimizi ilgilendiren maaş promosyonu ihalesini sonuçlandırmış olduk. Hizmet-İş ile Bem-Bir Sen işyeri temsilcilerinin de yer aldığı ihale komisyonu, banka temsilcileri ile toplanarak, 2022-2027 yıllarını kapsayacak yeni maaş anlaşması için ihaleyi gerçekleştirdiler. Belediye personeline ekonomik destek sağlamayı hedefleyen anlaşmanın en önemli konusu hiç şüphesiz; personellerimize verilecek olan promosyon bedeli olmuştur. Yapılan ihale neticesinde beş yıllık maaş ihalesini kazanan banka tarafından tek seferde personellerimizin hesabına 27 bin 50 TL. yatırılacaktır. Belediye çalışanlarımız için bu zamana kadar en yüksek promosyon miktarında anlaşma sağlamış olduk. Bütün çalışanlarımıza ve ailelerine hâyırlı uğurlu olsun.”