Tek tuşa dokunarak eve gelecek: 10’lu paketleri 34.99 Türk Lirası yok satacak

Getir 19 Ocak 2024 ve 1 Şubat 2024 tarihleri arasında müşterilerine alışveriş keyfi yaşatacak indirimli fırsatlar sunuyor. İşte haberin detayları...

Getir firması müşterilerine sunmuş olduğu avantajlı indirimler ile dikkatleri üzerine çekiyor. 19 Ocak 2024 ve 1 Şubat 2024 tarihleri arasında geçerli bulunan Getir Büyük Kampanyası müşterilerine ayrıcalıklı fırsatlar sunuyor. Geniş ürün yelpazesi bulunan bu kampanya da özellikle atıştırmalıklar ve meşrubatlarda özel indirim fırsatı sunuyor. İşte haberin detayları…

Getir’den alışveriş yapanlara avantajlı ürünler

Getir firmasının sunmuş olduğu özel kampanya da alışveriş tutkunlarının kalbini fethetmek açısından geniş ürün yelpazesi yer alıyor. Müşterilerin hem kaliteli hem paha da uygun olan ürünlere ulaşma şansı tanıyan Getir Büyük Kampanyası 19 Ocak 2024 ve 1 Şubat 2024 tarihleri arasında geçerli olacak. Bu dönem içerisinde müşteriler meşrubat ürünlerinden atıştırmalıklara varana kadar pek çok üründe avantajlı olarak alışveriş yapma keyfine varacaklar.

19 Ocak 2024 ve 1 Şubat 2024 tarihlerinde müşterilerin de taleplerini göz önüne alarak çeşitli ürün ve kategorilerde indirim fırsatları sunuyor. Meşrubat ve atıştırmalıklarda ve daha pek çok üründe geçerli olan indirimler müşterilerine kaliteli olan ürünlere uygun fiyatlarla ulaşılmasına aracılık ediyor. Getir Büyük Kampanyası müşteri odaklı olarak çalışan bir kampanyadır.

GetirBüyük Kampanyası

Getir firması müşterilerine sunmuş olduğu bu indirim döneminde geniş bir müşteri kitlesine hitap ediyor. Yapılan bu kampanya özellikle meşrubat hayranları ve atıştırmalık çılgınlarına kadar çeşitli ihtiyaçlara yönelik olarak cazip fırsatlar sunarak müşterilerin kalplerini fethediyor. 1 Şubat 2024 tarihine kadar geçerli olan Getir Büyük Kampanyası Getirden alışveriş yapan müşterilerin alışveriş keyfini en üst düzeyde ulaştırıyor.

Getir müşterilerine özel olan bu kampanya geniş ürün yelpazesi ve cazip olan indirimleri ile dikkatleri üzerine topluyor. Meşrubat ürünlerinden atıştırmalık ürünlerine varana kadar herkesin ilgisini çeken ürünlerde geçerli olan kampanya müşteri bütçesine dost olan bir kampanya sunuyor. Kampanya süreci boyunca Getir uygulaması üzerinden kolayca erişim sağlanarak sevişen ürünleri indirimli olan fiyatlarla satın almak mümkün.

Exit mobile version