Tekmeli saldırıya uğrayan Serenay Sarıkaya, sosyal medya sessizliğini bozdu! Ünlü oyuncu KADES uygulamasına dikkat çekerek, polislere teşekkür etti!

Türkiye’nin sevilen kadın oyuncularından biri olan Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz günlerde yaşadığı saldırı sonrasında sessizliğini bozdu. Instagram hesabı aracılığı ile bir paylaşım yapan ünlü oyuncu hem Emniyet Genel Müdürlüğü’ne teşekkür etti hem de KADES uygulamasına dikkat çekti.

Saldırıya Uğramıştı!

Hem güzelliği hem de oyunculuğu ile ekranların sevilen isimlerinden biri olan Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz günlerde talihsiz bir olay yaşamıştı. Kendisine takıntılı olduğu bilinen bir hayranının saldırısına uğrayan ünlü oyuncu, zor anlar yaşamıştı.

Geride bıraktığımız hafta içerisinde Alice Müzikali için gerçekleştirdiği provadan çıkarak, şoförü Fatih Bey ile evinin yolunu tutan oyuncu Serenay Sarıkaya, evinin önünde kötü bir sürpriz ile karşılaştı. Uzun zamandır kendisine takıntılı olduğunu bildiği bir hayranı, evin önünde onu bekliyordu. Araçtan inmeyen Fatih Bey ve Serenay Sarıkaya, saldırganın aracı tekmeleyemeye ve etrafa küfürler yağdırmaya başlaması ile şaşkına uğradı. Olaydan sonra hemen evine giren Sarıkaya, bir süre sonra karakola giderek şahıstan şikayetçi oldu.

“Halledeceğiz!”

Kendisine düzenlenen saldırının etkisinden günlerce çıkamayan Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz günlerde magazin basını tarafından görüntülendi. Olay sonrasında ilk kez konuşan ünlü oyuncu, şaşkınlığını dile getirdi.

Daha önce de aynı şahsın, ofisine saldırı düzenlediğini ve çalışma arkadaşlarını korkuttuğunu belirten Serenay Sarıkaya, saldırganın evine kadar geleceğini düşünmediğini belirtti. Yaşadığı olay karşısında hala üzgün olduğu gözlenen Sarıkaya, Emniyet Müdürlüğü’ne gereken ifadeyi verdiğini gün içerisinde tekrar bir görüşme yapacağını ve konunun halledileceğini söyledi.

KADES Uygulamasına Çağrı!

Takıntılı bir hayranının önce ofisine sonra da evinin önünde aracına saldırmasından sonra oldukça zor günler geçiren Serenay Sarıkaya, olay gününden bu yana Instagram hesabından herhangi bir paylaşım yapmamıştı. Ünlü oyuncu dün gece yaptığı bir paylaşım ile sosyal medyada ki sessizliğini bozdu.

Sürecin başından beri tüm kadın polislerin ve diğer emniyet mensuplarının kendisi ile yakından ilgilendiğini belirten Serenay Sarıkaya, Emniyet Müdürlüğü’nün KADES uygulamasına dikkat çekti. KADES’in her kadının telefonuna indirmesi gerektiği bir uygulama olduğundan bahseden ünlü oyuncu, Emniyet Genel Müdürlüğü’ne teşekkür etti.

Exit mobile version