Tekmeli saldırıya uğrayan Serenay Sarıkaya’dan, ilk açıklama geldi! Meğer aynı şahıs daha önce de ofisine saldırmış!

Geçtiğimiz günlerde, ekranların sevilen yüzü oyuncu Serenay Sarıkaya’nın başına korkunç bir olay gelmişti. Alice Müzikali ile tiyatro sahnelerine dönmeye hazırlanan oyuncunun aracına, tekmeli bir saldırı düzenlendi. Olay sonrasında karakola giderek saldırgandan şikayetçi olan Serenay Sarıkaya, konu ile ilgili ilk kez bir açıklamada bulundu. Ünlü oyuncunun açıklamaları ile bu saldırının ilk olmadığı, anlaşılmış oldu.

Aracı Tekmelenmişti!

Koronavirüs sebebi ile uzun bir süredir sergilenmeyen Alice Müzikali, önümüzde ki günlerde tekrar perde açacağını duyurmuştu. Müzikalin oyuncularından biri olan Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz günlerde oyuna hazırlanabilmek amacı ile provaya katıldı. Serenay Sarıkaya prova çıkışında saldırıya uğradı.

Alice Müzikali’nin provasından çıkan ve şoförünün kullandığı araca binerek evine doğru yol alan Serenay Sarıkaya’yı, evinin önünde kötü bir sürpriz karşıladı. Aracı ile birlikte, oturduğu sitenin önüne gelen Serenay Sarıkaya ve şoförü, bir şahsın tekmeli saldırısı ile karşılaştı. Etrafa küfürler savuran şahıs, Sarıkaya’nın aracını tekmeledi. Olay sonrası çok korkan ve kendini hemen eve kapatan Serenay Sarıkaya, bir süre sonra evinden çıkarak saldırıyı düzenleyen şahıstan şikayetçi olmak üzere karakolun yolunu tuttu.

Daha Önce Ofisine de Saldırmış!

Geçtiğimiz günlerde yaşadığı kötü olaydan sonra sessizliğini koruyan Serenay Sarıkaya, Maslak’ta görüntülendi. Yaşadığı olayın kötü etkilerini hala üzerinden atamadığı gözlenen Sarıkaya, oldukça moralsizdi.

Uğradığı saldırının ardından ilk kez görüntülenen ünlü oyuncu, magazin basını ile sohbeti esnasında şu açıklamaları yaptı: “Bir süredir hem yakın çevreme hem de bana tehdit oluşturacak hareketler sergiliyordu. Aynı kişi, daha önce ofisime de saldırmıştı ama evime kadar gelip, bu kadar ciddi şeyler yapacağını hiç düşünmemiştim. Son olay sonrasında şikayetçi olduk, dilerim daha da ileri gitmeden çözüme kavuşur.”

“Fatih Bey’e De Saldırdı!

Olay günü ile ilgili açıklama yapmaya devam eden Serenay Sarıkaya, şahsın şoförüne saldırdığını belirterek şu ifadeleri kullandı: “Saldırganı tanımıyorum. Daha önce ofis arkadaşlarımı da korkuttu, ayrıca araçlara da zarar verdi. Son olayda ise yardımcım Fatih Bey’e de saldırdı. İkimizde şikayetçi olduk. Bugün tekrar karakola, görüşmeye gideceğiz. Halledeceğiz inşallah.”

Exit mobile version