Teknende, Tekne Sahiplerine Birçok Hizmeti Bir Arada Sunuyor

Üç tarafı denizlerle çevrili olmasının yanında bir iç denize de sahip olan Türkiye’de teknecilik alanındaki eksikliği fark ederek çalışmalara başlayan İlhan Elibol tarafından büyük bir girişimcilik örneği olarak kurulan ve tekne sahiplerine pek çok bakımdan hizmet sunan Teknende, tekne bakımında profesyonel hizmetin dijitalleşmesini sağlıyor. Sunmuş oldukları hizmet ile ilgili detaylı açıklamada bulunan Elibol, “Tekne sahiplerinin birçok farklı ihtiyacı oluyor. Tekne bakımı bunlardan bir tanesi. Bunun yanı sıra sağlık ve kişisel bakım hizmetlerine ulaşmak da önemli. Biz bu hizmetlerin tamamını sunan bir platform olarak çok daha fazla büyümeyi hedefliyoruz.” ifadelerinde bulundu.

Konuyla ilgili açıklamalarını sürdüren İlhan Elibol, “Hizmet ağımız oldukça geniş. ‘Teknende Hayat Evinden Daha Rahat’ sloganıyla yola çıktık. İstiyoruz ki insanlar teknelerindeyken rahat etsin, her hizmete sorunsuz bir şekilde ulaşabilsin. Denizde insanların yaşamsal ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir hizmet ağımız bulunuyor. Çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürdüğümüzü ve daha fazlasını yapabilmek için titiz bir çalışma içerisinde bulunduğumuzu söyleyebilirim.” sözleriyle sunmuş oldukları hizmet hakkında detaylı açıklamada bulundu.

Tekne Bakımında Profesyonel Hizmet Oldukça Önemli ve Gerekli

Tekne bakımında profesyonelliğin önemli olduğunu belirten Elibol, “Tedarikçi çözüm ortaklarıyla çalışıyoruz. Bu sayede tekne bakımında çok özel bir hizmet sunuyoruz. Tekne bakım süreçlerinde pek çok sorunla karşılaşılabiliyor. Bizim amacımız bu sorunları gidermek. İlk olarak Voyage Easily ismiyle hayata geçmiştik, şimdi “Teknende” ismiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” Diye konuştu.

Sağlık ve Kişisel Bakım Hizmetlerini Tekneye Götürüyoruz

Denizde ulaşılması mümkün olmayan hizmetleri tekne sahiplerine sunduklarını da belirten genç girişimci Elibol, “Örneğin evcil hayvanı hastalanan tekne sahiplerinin talep etmesi durumunda, iş birliği içerisinde olduğumuz partnerlerimizle müşterilerimize veteriner hizmet sunuyoruz. Bu tür hizmetlerin oldukça önemli olduğuna inandığımız için hizmet ağımızı genişlettiğimizi söyleyebilirim.” ifadelerinde bulundu.

Sloganımız Dahilinde Kaliteli Hizmet Sunuyoruz

Teknende Hayat Evinden Daha Rahat” sloganıyla hizmette bulunduklarını belirten Elibol açıklamlarını “İnsanların tekneleri içerisinde rahat olmalarını istiyoruz. Bu nedenle kişisel bakımdan sağlık hizmetlerine kadar pek çok hizmeti iş birliği içerisinde olduğumuz markalarla sunmaktayız. Bu alanda çok daha fazlasının yapılabileceğini düşünüyoruz. Bu nedenle uzman ekibimizle birlikte çok profesyonel hizmetlerimizi genişleterek sürdürdüğümüzü söyleyebilirim.” Sözleri ile tamamladı.

Exit mobile version