Ekonomi

Teknosa’dan tüm elektronik alışverişleri için anında 15 bin lira kredi veriliyor

ING Bank tarafından tekno kredi kampanyası başlatıldı ve Teknosa’dan alışverişler için 15 bin liraya kadar kredi imkanı sağlanacağı belirtildi. Bu kredi kampanyasında 36 aya kadar vade imkanı sağlanacağı belirtildi.

Kredinin sloganı “500 TL’den 15.000 TL’ye kadar kesintisiz, anında Teknokredi şimdi Teknosa’da!” olurken kredi kullandırım, başvuru ve geri ödeme konusunda banka tarafından bir açıklama yapıldı. Konu ile ilgili olarak yapılan açılamada şu ifadelere yer verildi:

BAŞVURU DETAYLARI

Mesaj gönderin: TEKNOSA yazıp boşluk bırakıp T.C. Kimlik Numaranızı 2229’a SMS gönderin. (Örnek: TEKNOSA TCKN)

Kimliğinizi doğrulatın:Başvuru onayınız cep telefonunuza SMS ile geldikten sonra Teknosa mağazalarındaki ING Bank Hizmet Noktası’nda kimliğinizi doğrulatın, kredi evraklarınızı dijital ortamda paylaşalım, mağaza içerisinde tek evrak için imzanızı tamamlayın.

Kredinizi kullanın: Krediniz hazır! Teknosa’dan yapacağınız alışveriş tutarı hemen ödensin.

Geri Ödeme:Kredi taksitlerinizi ING Mobil’den, İnternet Şubesi’nden veya ATM’lerimizden ödeyebilirsiniz.

KAMPANYANIN KOŞULLARI 

Bu kredi kampanyasının koşulları da belirtildi. Bu doğrultuda 500 lira ile 15 bin lira arasında kredi kullanılabileceği belirtilerek kredi tahsis ücretinin talep edilmediği vurgulandı. Ayrıca Teknosa mağazasından kullanacak kredi tutarı kadar alışveriş yapılması gerekmediği vurgulanan açıklamada Teknokredi başvurusunu mağazadan yapan müşterilerin kredileri i Teknosa mağazalarında hafta içi ve hafta sonu 10:00 – 22:00 saatleri arasında kullanabileceği vurgulandı.

Yapılan açıklamada tablet alımları 6 ay, bilgisayar alımları 12 ay ile sınırlı olduğu belirtilerek cep telefonu alımları fiyatı 3.500 TL’ye kadar olan alışverişlerde en fazla 12 ay, 3.500 TL’nin üzerindeki alışverişlerde ise 6 ay ile sınırlı olduğu her türlü sorun, itiraz ve şikayetler 0850 222 0 600 numaralı müşteri hizmetleri hattına iletilebileceği ifade edildi.

Detaylar için TIKLAYIN.