Ekonomi

Telefonu olan herkese nakit desteği dönemi başladı: O bankalar tek SMS’e 15 bin TL ödüyor! SMS kredi

Yeni dönemde artan masraflara karşın nakde olan ihtiyaçları artan vatandaşlar, kimi zaman iş yoğunluğundan kimi zaman ise zaman harcamak istemedikleri için bu sıkıntıları için pratik çözüm yolları aramaktadırlar. Bu noktada vatandaşların nakit sıkışıklıklarını bir an önce çözüme kavuşturmak isteyen Türkiye İş Bankası, Denizbank ve Yapı Kredi Bankası, şubeye gitmeden, evrak düzenlemeden, kefil ihtiyacı olmadan nakit hizmeti sunacaklarının müjdesini verdi. 3 özel banka, SMS kredisi dönemini başlattı.

Yapı Kredi Bankası SMS Kredisi 2022

Geliştirdiği ihtiyaç kredisi kampanyaları ile olduğu kadar emekli kampanyaları ile de dikkat çeken bankalardan biri olan Yapı Kredi Bankası, yeni dönemde artan masraflara karşın nakde sıkışan vatandaşlara, SMS ile kredi hizmet sunacağını açıkladı. Banka, ilgili hizmeti için azami vade sayısını 36 ay, aylık ortalama faiz oranını ise yüzde 2,84 olarak belirledi. Bu veriler ile birlikte 15 bin TL’lik kredinin aylık geri ödemesi TL olarak hesaplandı.

Yapı Kredi’nin yeni ihtiyaç kredisi kampanyasına başvuru yapmak isteyenlerin Bireysel, T.C. kimlik no, aylık gelir, doğum tarihi bilgilerini aralarında birer boşluk bırakarak 4411’e kısa mesaj göndermeleri gerekmektedir.

Türkiye İş Bankası SMS ile Kredi Verecek!

Türkiye İş Bankası SMS kredisi hizmetini duyurarak, söz konusu hizmetin azami vade sayısının 36 ay, aylık ortalama faiz oranının ise yüzde 1,90 olduğunu bildirdi. Bu veriler ışığında çekilecek olan 15 bin TL’lik kredinin aylık ödemesi 615,28 TL olarak hesaplandı.

İş Bankası’nın yeni ihtiyaç kredisi kampanyasına başvuru yapmak isteyenlerin NAKİT, T.C. kimlik no, kredi tutarı, doğum tarihi bilgilerini aralarında birer boşluk bırakarak 4402’ye kısa mesaj göndermeleri gerekmektedir.

Denizbank SMS ile İhtiyaç Kredisi 2022

Denizbank yeni dönemde geliştirmiş olduğu SMS kredisi kampanyasının azami vade sayısını 36 ay, aylık ortalama faiz oranını yüzde 2,47 olarak belirledi. Bu veriler ışığında çekilecek olan 10 bin TL’lik kredinin aylık ödemesi 455,58 TL olarak hesaplandı.

Denizbank’ın yeni ihtiyaç kredisi kampanyasına başvuru yapmak isteyenlerin KREDIM, T.C. kimlik no, doğum tarihi bilgilerini aralarında birer boşluk bırakarak 3280’e kısa mesaj göndermeleri gerekmektedir.