Teknoloji

Telefonunda Bu Uygulama Olanlar Dikkat! Artık Bu Özellik Kullanılabilecek!

Tüm dünyada ve ülkemizde yaygın bir şekilde kullanılan müzik ve podcast dinleme platformu Spotify’ dan bir yenilik daha geldi. Spotify kullanıcılarının ilgisini çekmek için tarzında değişikliğe gidiyor. Bu uygulamayı kullananlar Spotify ‘da müzik dinlerken aynı zamanda sosyal medya gibi kullanabilecek. İşte uygulamaya gelecek yeni özelliğin ayrıntıları…

Dünya çapında milyonlarca şarkıya ve diğer içeriğe anında erişebilmeni sağlayan bir dijital müzik, podcast ve video aktarma hizmeti veren Spotify’ dan bir yenilik daha geldi. Alınan bilgilere göre Spotify sosyal medya benzeri bir özelliğini devreye sokacak. Bu bağlamda Spotify’ da artık bildirim takibi özelliği olacak. Bu özellik ilerleyen günlerde hem iOS hem de Android kullanıcılarına sunulacak.

Kullanıcılar bu kapsamda bildirimlere özel bir sekme ile karşılaşacaklar. Buna göre kullanıcıların alacakları bildirimler arasında takip edilen şarkıcıların yeni parçaları hakkında bir bildirimde alabilecekler. Spotify Premium abonelik paketleri ve ücretleri ise: Bireysel – 17,99 TL. Duo – 23,99 TL. Aile – 29,99 TL. şeklinde açıklandı.