Telefonunu değiştirmek isteyenler dikkat: 1.300 TL indirim yapacak!

Akbank duyurdu. Akbank’tan alınan bilgilere göre eski telefonunu 5.000 TL’ye varan değişim kampanyası indiriminde kullan; iPhone SE’de ek 1.000TL, iPhone 11’de ek 1.300 TL indirim fırsatını kaçırmayın.

Eski telefonunuzu getirip 5.000 TL’ye varan indirimden faydalanabilir; Akbank Mobil’e özel buna ek 1.000 TL indirim ile iPhone SE veya yine ek 1.300 TL indirim ile iPhone 11 sahibi olabilirsiniz. Apple resmi distribütörü olan Troy firması tarafından gerçekleştirilen Akbank Mobil’e özel bu teklif, Akbank Mobil’in Kampanyalar bölümünde sizi bekliyor.

AKBANK DUYURDU

Kampanya, Akbank Mobil’de Kampanyalar bölümündeki Apple ürünlerini 3 ay vadeli kredi seçeneğiyle alabileceğiniz alanda iPhone SE ve iPhone 11 akıllı telefonlar için geçerlidir.
İşbu indirim kampanyası ve telefon satışı, Apple resmi distribütörü olan Troy firması tarafından gerçekleştirilmektedir.
Kampanya kapsamında Eski telefonunuzu getirip 5.000 TL’ye varan değişim indiriminden faydalanabilir; Akbank Mobil’e özel buna ek 1.000 TL indirim ile iPhone SE veya yine ek 1.300 TL indirim ile iPhone 11 sahibi olabilirsiniz.
Kampanyadan bütün Akbanklılar yararlanabilir.
Mobil’den Akbanklı olmak için Akbank Mobil uygulamasını indirip, “Akbanklı olmak istiyorum” butonuna tıklayarak adımların takip edilmesi yeterlidir. Detaylı bilgi için tıklayın.
Akbank T.A.Ş. kampanyayı durdurma ve kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Exit mobile version