Televizyonda yaprak dökümü: Sevilen dizi final yapıyor!

Bu sene Türk televizyonlarında yaprak dökümü yaşanıyor. Gelen son bilgilere göre bir dizi daha ekranlara veda ediyor. FOX TV ekranlarında yayınlanan dizinin 26. Bölüm ile final yapacağı öğrenildi.

FOX TV ekranlarında yayınlanarak seyirci karşısına çıkan Son Yaz dizisi ekranlara veda ediyor. Dizinin 26. Bölümde final yapacağı öğrenildi. Yayın günü Cumartesi olarak değiştirilen dizinin Reyting yarışında geride kaldığı öğrenildi.

HİKAYE

Canan’ın ölümünden sonra hiçbir şey eskisi gibi değildir. Kara ailesi ayrı yerlere savrulmuştur. Canan’ın ölümünü kaldıramayan Selim inzivaya çekilmiştir. Akgün ise kaçak durumdadır. Onları tekrar bir araya getirecek kişi ise Sare Akay olacaktır. Sare Akay, Son Yaz evrenine sırlarıyla birlikte girecek ve bütün dengeleri değiştirecektir.
Bir istihbarat çalışanı olan Sare Akay, organize suçlarla mücadele için kurulan özel bir ekibin başına geçer. Çünkü İstanbul mafya ailelerinin savaşına şahitlik etmektedir. Onları bitirmek için yardıma ihtiyacı vardır. Ve Savcı Selim Kara’dan yardım isteyecektir. Ancak bu sandığı kadar kolay olmayacaktır. Çünkü ne Selim artık eski Selim’dir; ne Akgün eski Akgün… ne de Yağmur eski Yağmur… Artık onlar, ortak bir acının bedelini farklı farklı ödeyen insanlardır.

Son yaz dizisinin oyuncu kadrosunda Ali Atay, Alperen Duymaz, Birce Akalay ve Hafsanur Sancakturan gibi başarılı isimler rol alıyordu.

Exit mobile version