Ekonomi

Temel ihtiyaçlarını bile karşılamakta zorlananlara, kamu bankasından büyük hizmet: SMS ile Başvurun, 50 bin TL hesabınıza yatsın! 2022 ihtiyaç kredisi

Yeni dönemde yaşanan ekonomik gelişmelerin gündelik hayat zam olarak yansıması, vatandaşların belini iyice bükmeye başladı. Hemen hemen her sektörde sunuluna hizmetlere yüksek oranlı zamların yapılması sonucunda en temel ihtiyaçlarını bile karşılamakta zorlanan vatandaşlar, bankaların yollarını tuttu. Bu noktada vatandaşların nakit ihtiyaçlarını, yerlerinden bile kalkmalarına gerek kalmadan karşılayacağını duyuran Vakıfbank, yeni dönem ihtiyaç kredisi hizmetinin detaylarını açıkladı.

Vakıfbank 2022 İhtiyaç Kredisi

Kamu bankalarından biri olarak hizmet veren Vakıfbank, geçtiğimiz yılın son çeyreğinden itibaren altın piyasasında ve döviz kurlarında yaşanan olumsuz gelişmelerin vatandaşları mağdur etmesinden ötürü yepyeni bir kampanaya geliştirdiğini duyurdu. Banka, söz konusu hizmeti için 3 ay ödeme ertelemeli ve aydan aya ya da 3 ay da bir taksit ödemeli ayrıcalıklarını sunduğunu da ilan etti.

Vakıfbank, yeni dönem ihtiyaç kredisi için azami kredi tutarını 125 bin TL, olarak belirledi. İlgili hizmetten 50 bin TL’ye kadar destek almak isteyenler için azami vade sayısı 36 ay, 50 bin TL ve üzeri destek almak isteyenler için ise azami vade sayısı 24 ay olarak belirlendi.

Vakıfbank 2022 İhtiyaç Kredisi Örnek Hesaplama Tablosu

Vakıfbank’ın yeni dönem ihtiyaç kredisi hizmetinden 40 bin TL’lik nakit desteği almak isteyen vatandaşlar içi aylık faiz oranı yüzde 1,55, kredi tahsis tutarı ise 200 TL olarak belirlendi. Söz konusu veriler ışığında hesaplanan aylık taksit tutarı ise bin 534 TL 25 kuruş olarak duyuruldu.

Vakıfbank SMS ile İhtiyaç Kredisi Başvurusu 2022

Vakıfbank 125 bin TL limitli ihtiyaç kredisi hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşlar için SMS ile kredi başvurusu hizmetini geliştirdi. Buna göre Kredi, T.C. kimlik no, doğum tarihi (gün-ay-yıl) ve aylık gelir bilgilerinin arasında birer boşluk bırakarak 5724’e gönderen vatandaşlar, bankanın nakit desteği hizmetine başvuru yapmış olacaklar.