Temel ihtiyaçlarını gidermek için alışveriş yapacak olanlara kamu bankası desteği! Tek tıkla,5 bin TL’lik faizsiz krediniz hesabınızda! Alışveriş kampanyaları

Bir süredir sabit bir grafiğe sahip olan ekonomi piyasaları, 3 hafta önce ortaya çıkan Rusya- Ukrayna savaşı ve merak ile beklenen FED faiz kararının baskısı sebebi ile tekrar yükselişe geçti. Gram altının 1000 TL seviyesini zorladığı bugünlerde, gündelik hayatta satın alınan hizmetlerin hemen hemen tümüne yüksek oranlı zamlar yansıtıldı.

Yapılan ürün zamlarından sonra temel ihtiyaçlarını bile gidermek konusunda zorlanan bütçelere sahip olan vatandaşlar, alışveriş yapabilmek için alternatif yollar aramaya başladılar. Bu noktada vatandaşların yüzünü güldürecek kampanya haberi, kamu bankası Vakıfbank’tan geldi. Banka, online alışveriş yapacak olan vatandaşlara faizsiz alışveriş kredisi hizmet sunacağını açıkladı.

Vakıfbank’tan Online Alışverişlere Destek!

Ocak ayına girilmesi ile birlikte duyurmuş olduğu emekli kampanyaları ve diğer kategori kampanyaları ile dikkat çekmeyi başaran Vakıfbank, bankacılık sektöründe görülmemiş yepyeni bir kampanyaya daha imza attığını açıkladı. N11 online alışveriş platformu ile iş birliği yaptığını duyuran banka, platformdan alışveriş yapan herkese sıfır faizli, 5 bin TL limitli kredi desteği sağlanacağını bildirdi.

Vakıfbank Online Alışveriş Kampanyası Katılım Detayları

Vakıfbank ve N11 alışveriş platformu iş birliğinde geliştirilmiş olan yeni dönem alışveriş kampanyası, online alışveriş yapan ve ödeme seçeneğini “dijital kredi ile öde” olarak tercih eden her vatandaşa 5 bin TL üst limitli alışveriş desteği sağlanmasına aracılık ediyor. Banka, söz konusu hizmeti için ürün kategorisi sınırı koymazken, kredi azami vade sayısını 12 ay olarak belirledi.

Vakıfbank Online Alışveriş Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

Vakıfbank- N11 iş birliği içerisinde geliştirilmiş olan online alışveriş kampanyasından yararlanmak için öncelikle ödemenin yapılması için tercih edilecek olan Bankomat kartının, Masterpass sistemine kayıtlı olması gerekiyor. Sisteme kaydı bulunmayan kartlar, banka iletişim kanalları aracılığı ile aktif edilebiliyor.

Masterpass sistemine kaydı bulunan kartlar ile alışveriş kredisi başvurusunda bulunmak için N11 platformundan alışveriş sepetinin oluşturulması ve ödeme ekranı açıldığında “dijital kredi ile öde” seçeneğinin tıklanması gerekiyor. Tıklama sonrasında kredi cevabı, dakikalar içerisinde veriliyor.

Exit mobile version