Magazin

Teoman gençlik fotoğrafını paylaştı! Ortalık yıkıldı!

Ünlü şarkıcı Teoman, 24 yıl önceki halini sosyal medya hesaplarından paylaştı. Şarkıcının gençlik hali hayranları tarafından yorum yağmuruna tutuldu.

Şarkıcı Teoman, 24 yıl önce elinde gitarıyla çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medya hesabı Instagram üzerinden paylaştı.

“Ne olmak istiyorum biliyor musun?”

54 yaşındaki ünlü şarkıcı, gençlik yıllarında elinde gitarıyla verdiği pozu, “Sene 1997… Ne olmak istiyorum biliyor musun? Güzel müzik yapmak ve bunu insanlarla paylaşmak… Konserlerde şarkılarımı bir sürü güzel insanla birlikte söylemek çok güzel.” notuyla yayımladı.

Teoman kimdir?

Giresunlu bir ailenin tek çocuğu olan Teoman, 1967 yılının Kasım ayında, İstanbul’un Tünel semtinde dünyaya gelmiştir. Daha sonra da avukat olan babası, Teoman iki buçuk yaşında iken hayatını kaybetmiştir. Bunun ardından da ilköğretimini başarılı bir şekilde bitiren ve Ataköy Lisesinden mezun olan Teoman, Boğaziçi Üniversitesinde Sosyoloji bölümüne başlamış ve bu şekilde eğitim hayatını tamamlamıştır.

Sanat hayatına da, küçük yaşlarda gitar ve benzeri müzik aletlerini çalarak başlayan Teoman, Mirage isimli bir grubun solisti olarak ilk sahnelerini almaya başlamıştır. Daha sonra da birçok farklı grubun farklı konumlarında devam etmiş ve en son da kendi başına müzikler yapmaya başlamıştır. Gönül çelen ve bunun gibi albümleri ile de Türkiye’nin en çok satanları arasına giren Teoman, sanat hayatına devam etmektedir.