Termal şifa ve kış sporu bir arada: Murat Dağı Kayak Merkezi

Kütahya Gediz’deki Murat Dağı Termal Turizm ve Kayak Merkezi, Türkiye’nin en iyi 10 kayak merkezi arasında yer aldı.

Seyahat ve kültür dergisi Skyroad’un okuyucuları tarafından yapılan değerlendirme sonucunda, Murat Dağı Termal Kayak Merkezi 10. sırada yer aldı. Türkçe ve İngilizce olarak aylık yayınlanan Skyroad dergisi, ülkemizdeki çeşitli kayak merkezlerini değerlendirerek en iyi 10 kayak merkezini belirledi.

Seyahat dergisine göre, Murat Dağı Termal Kayak Merkezi bölgenin gelişmiş turizm olanaklarına sahip, kış sporları için çeşitli alternatifler sunan ve muhteşem manzaralarıyla ziyaretçilere unutulmaz bir deneyim yaşatan önemli bir destinasyon olarak öne çıktı.

Termal şifa ve kayak sporunu birleştirdi

Termal su ve kış sporlarını bir arada sunan bu merkez, termal şifa ve kayak sporunu birleştiren nadir yerlerden biri olarak öne çıkıyor. Gediz Belediye Başkanı Akçadurak, Murat Dağı’nın sunduğu doğal güzellikler ve turizm aktiviteleriyle ilgili olarak, bölgeye gelen herkesi bu eşsiz deneyimi yaşamaya davet etti.

Ülkenin en iyi kayak merkezleri sıralamasında Murat Dağı Termal Kayak Merkezi’nin yanı sıra Kayseri Erciyes, Kars Sarıkamış, Erzurum Palandöken, Bursa Uludağ, Bolu Kartalkaya, Kocaeli Kartepe, Kastamonu Ilgaz, Isparta Davraz ve Antalya Saklıkent kayak merkezleri de yer aldı.

 

Exit mobile version