Teşkilat dizisinin genç oyuncusunun yeni projesi belli oldu: Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisine transfer oldu!

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte ana akımda yayınlanan dizi projelerinin büyük bir kısmı sezon finali bölümleri ile izleyicinin karşısına çıktı. Sezonun tamamlanması ile birlikte mevcut dizi kadrolarına yeni isimler dahil olurken bazı isimler de yeni projelere başlamak üzere dizi projelerinden ayrıldı. Son bir ayrılık haberi de Teşkilat dizisinden geldi.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve her pazar izleyicisi ile buluşan Teşkilat dizisinin, geçtiğimiz hafta sezon finali bölümü yayınlandı. Dizinin yeni sezonuna ilişkin paylaşılan güncel bilgiler arasında 2 sezondur Ankara’da devam eden çekimlerin, 3’üncü sezon itibari ile İstanbul’da gerçekleştirileceği yer aldı. Ek olarak bir sezondur dizide Çetin karakterine hayat veren genç oyuncu Mustafa Açılan’ın da dizinin yeni sezonunda yer almayacağı kesinleşti.

Teşkilat dizisinin kadrosundan ayrılmasının ardından hiç vakit kaybetmeden yeni bir dizi projesi ile el sıkışan Mustafa Açılan’ın, yeni projesi de belli oldu.

Mustafa Açılan Hiç Zaman Kaybetmiyor!

Daha önce dönem dizilerinden birisi olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin kadrosunda yer alan genç oyuncu Mustafa Açılan, bir sezondur TRT 1 ekranlarının sevilen dizilerinden birisi olan Teşkilat dizisinde yer alıyordu. Çetin karakteri ile popülerliğine popülerlik katan genç oyuncu, dizinin yeni sezonunda yer almayacağını açıkladı. Hayranları tarafından üzüntü ile karşılanan bu ayrılış haberinin ardından, yeni bir haber daha geldi. Ünlü oyuncunun yeni sezon için Show TV ile el sıkıştığı öğrenildi.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi Projesinde Yer Alacak!

Genç oyuncu Mustafa Açılan’ın Teşkilat dizisinden sonra hangi projede yer alacağı merak konusu olmuşken, yapılan son açıklamalar ile birlikte soru işaretleri ortadan kalktı. Ünlü oyuncunun yaz döneminde Show TV ekranlarında yayınlanacak olan Gelsin Hayat Bildiği gibi isimli dizide rol alacağı kesinleşti.

Ağustos Ayında Yayında!

Yapılan açıklamalara göre Show TV’nin yeni dizisi için haziran ayında çekimlere başlayacağı, dizinin ağustos ayında ekranlara geleceği bilgisi yer aldı.

Exit mobile version