Magazin

Teşkilat dizisinin gözbebeği Serdar’ın hikayesi bitti! Çağlar Ertuğrul’un yeni sezonda yer almayacağı kesinleşti!

Yaz mevsiminin gelmesi ile birlikte tatil arası veren ana sezon yapımları, izleyenler tarafından şimdiden özlenmeye başladı. Çoğu eylül ayında yeni sezonları ile izleyicinin karşısına çıkacak olan ana akım medya dizileri, yerlerini yaz dizilerini bıraktı. Ancak reytinglerden de anlaşıldığı üzere birkaç dizi haricinde yaz dizilerinin bu sene oldukça az dikkat çektiği ve izleyenlerin yeni sezonu iple çektiği fark edildi.

Ana sezonda yayınlanan ve kısa süre içerisinde ciddi bir hayran kitlesine sahip olmayı başaran dizilerden birisi de TRT1 kanalının reyting rekortmeni dizisi, Teşkilat. 2 sezondur kanalında zirvede oturan ve aynı gün diğer kanallarda yayınlanan dizelere karşı galip gelmeyi başaran Teşkilat dizisi, geçtiğimiz ay yayınlanan ikinci sezon final bölümü ile sezona ara verdi. Üçüncü sezonunda seti taşıyacak olan dizi yeni bölümlerinde neler olacağına dair hayranlarını şimdiden heyecanlandırmayı başarırken, diziden arka arkaya ayrılık haberleri gelmeye başladı. Diziye veda eden isimlerden birisi de başrol oyuncusu oldu.

Teşkilat Dizisinde Şaşırtan Veda!

Şimdiye kadar izlediğimiz Türk dizilerinde başrol karakterin ölmesi sonucunda dizinin final yaptığını gözlemledik. Ancak Teşkilat dizisi bu algıyı yıkarak, başrollerden birisi olan Çağlar Ertuğrul’un yeni sezonda yer almayacağını duyurdu. Yapımcı firmanın Twitter hesabından yapılan paylaşımda Serdar’ın hikayesinin ikinci sezonun sonu itibari ile bittiği ve dolayısı ile de Çağlar Ertuğrul’un yeni sezonda olmayacağı duyuruldu.

Çağlar Ertuğrul’dan Sitemli Açıklama!

Yapımcı firmanın Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile birlikte diziden ayrıldığı kesinleşen Çağlar Ertuğrul, aslında bu haber bir veda videosu çekerek duyuracağını ancak zamanlamanın şaştığını belirtti.

Hayranları İsyan Etti!

İki sezondur Ankara’da çekilen ve yeni sezonunda setini İstanbul’a taşıyacak olan Teşkilat dizisinin Çağlar Ertuğrul ile yollarını ayırması, dizinin hayranlarını oldukça kızdırdı. Sosyal medya kullanıcıları Ertuğrul’u İstanbul çekimlerinde de görmek istediklerini belirtti.