Tesla CEO’su Elon Musk’tan ilginç paylaşım: Vladimir Putin’i teke tek düelloya davet etti

2021 yılında Twitter’dan yaptığı esprili ve kripto para odaklı paylaşımlar ile dünyanın en popüler isimlerinden biri haline gelen Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk, Twitter’dan bir kez daha tüm dikkatleri üzerine çeken bir paylaşımda bulundu. Tesla CEO’su ve net serveti ile dünyanın en zengin insanı olan Musk, Ukrayna’nı işgal girişimine başlayan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’i teke tek düelloya davet etti. Elon Musk gündeme oturan paylaşımında “Vladimir Putin, seni Ukrayna için düelloya davet ediyorum” sözlerine yer verdi.

Elon Musk’tan İlginç Paylaşım

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in emri ile 24 Şubat tarihinde başlayan Rusya – Ukrayna savaşında 19. gün de geride kaldı. Savaşta siviller ve masumlar ölmeye devam ederken, ülkelerin savaşı durdurmak için yaptırım ve diplomasi adımları da devam ediyor. Batılı ülkeler Rusya’ya yönelik yaptırım adımları atarken, Türkiye de bu savaşta arabulucu olmak için diplomasi adımlarını güçlendirmek istiyor. Savaşı durdurmaya yönelik atılan adımlar devam ederken, Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk’tan da konuya ilişkin ilginç bir paylaşım geldi. Musk, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’i teke tek düelloya davet etti.

Elon Musk: Putin Seni Düelloya Davet Ediyorum

Dünyanın en zengin insanı, Tesla ve SpaceX’in CEO’su Elon Musk, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda “Vladimir Putin, seni Ukrayna için düelloya davet ediyorum. Çok ciddiyim” sözlerini dile getirdi. Elon Musk’ın söz konusu paylaşımı kısa sürede sosyal medyada viral oldu.

Hatırlanacağı üzere Elon Musk’ın sahibi olduğu Starlink internet uydu projesinin terminallerini karşılayan bir tır, 2 Mart günü Ukrayna’ya ulaşmıştı. Söz konusu terminallerin nasıl kullanılacağı henüz bilinmiyor. Ancak ilk olarak bu terminallerin hükümet yetkilileri tarafından kullanılacağı düşünülüyor. Bir diğer yandan büyük şirketler de ilerleyen günlerdeki olası kesintilere karşı terminal edinmeye çalışıyor.

Exit mobile version