THY duyurdu: 11 sefer iptal edildi!

Türk Hava Yolları’nda bazı uçuşların iptal edildiği duyuruldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yaptığı uyarıların ardından göre Türk Hava Yolları Antalya Havalimanı kalkışlı- varışlı 11 seferinin hava muhalefeti sebebiyle iptal edildiğini duyurdu.

TÜRK HAVA YOLLARI DUYURDU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 21 Aralık Perşembe gününe ilişkin hava durumu raporunda; 7 il için sarı ve turuncu kodlu uyarıda bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın güney ve doğusu, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Orta Karadeniz (Samsun dışında), Doğu Anadolu’nun batısı, Güneydoğu Anadolu (Siirt dışında), Tekirdağ, Giresun, Gümüşhane, Bayburt, Erzurum çevreleri ile Artvin’in iç kesimlerinin aralıklı yağmur ve sağanak yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Ege, Batı Akdeniz, Balıkesir, Adana, Osmaniye ve Hatay çevreleri ile Çanakkale’nin güney kesimlerinde kuvvetli, Antalya çevrelerinde yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor.

Türk Hava Yolları’ndan yapılan açıklamada, “Antalya Havalimanı kalkışlı-varışı 11 sefer hava muhaleferi nedeniyle iptal edildi.” ifadelerine yer verildi.

Exit mobile version