EkonomiGündem

THY ucuz bilet kampanyası başlattı: Bu tarihe kadar alınacak biletler için geçerli!

Türk Hava Yolları (THY) seyahat planı olan vatandaşlara güzel haberi duyurdu. THY tarafından başlatılan kampanya kapsamında ucuza uçak bileti alınabilecek. Yapılan duyuruda, ucuz bilet kampanyası detayları ve tarihleri bildirildi.

THY’DEN UCUZ BİLET KAMPANYASI

THY ucuz bilet kampanyası başlattı. Buna göre, Doğu Avrupa kampanyasıyla, bölgede 18 noktaya avantajlı fiyatlarla uçuş gerçekleştirilecek. 21 Ocak tarihine kadar alınan biletler kampanya kapsamına girecek.

Türk Hava Yolları’nın ucuz bilet kampanyasıyla ilgili yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

“Sınırlı sayıda koltuk için geçerli olan kampanyadan yararlanmak isteyen Türk Hava Yolları misafirleri, 21 Ocak 2024 tarihine kadar satın alacakları biletlerle 11 Ocak – 10 Haziran 2024 tarihleri arasında Köstence’ye 119 USD, Bükreş’e 129 USD, Batum’a 139 USD, Budapeşte, Tiflis ve Cluj’a 149 USD, Varna’ya 159 USD, Kişinev, Sofya ve Krakow’a 169 USD, Prag’a 179 USD, Gence ve Nahcivan’a 189 USD, Bakü, Varşova, Riga ve Vilnius’a 199 USD, Tallinn’e 209 USD’dan başlayan fiyatlarla uçuş ayrıcalığı elde edecek.

Kampanya kapsamında geçerli olan fiyatlar, Türk Hava Yolları’nın resmi web sitesi ücretleri olmakla birlikte bilet satış ofisleri ve acentelerde değişiklik gösterebilir.”