Gündem

THY ve AnadoluJet duyurdu: Seferler iptal edildi!

Anadolu Jet ve THY’den alınan bilgilere göre Trabzon’a yapılacak olan uçuşların iptal olması açıklamasının ardından vatandaşlar merakla nedenini araştırmaya başladı. Yapılan araştırmalara göre Trabzon Havaalanı’nda pist çalışmaları nedeniyle 6 saat uçuş yapılamayacağı bu nedenden dolayı uçuşların iptal olduğu öğrenildi.

THY’DEN AÇIKLAMA

Pist çalışmaları nedeniyle yapılması planlanan bazı uçuşları iptal eden Türk Hava Yolları (THY) tarafından yapılan açıklama şu şekilde; 15 Aralık Cuma günü, Trabzon Havalimanı’nda yapılacak pist çalışmaları nedeniyle saat 10.00-16.00 aralığında meydan hava trafiğine kapalı olacaktır. Bu kapsamda Türk Hava Yolları’nın 4, AnadoluJET’in ise 8 seferi karşılıklı olarak iptal edilmiştir. Uçuşunuzla ilgili güncel bilgiye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. ifadelerini kullandı.

15 ARALIK TRABZON HAVALİMANI İPTAL UÇAK SEFERİ SORGULAMA

15 Aralık Cuma günü THY’nin 4 ve AnadoluJet’in 8 seferi karşılıklı iptal edildi. İptal olan uçuşlarla ilgili güncel bilgilere “https://www.turkishairlines.com/tr-int/ucak-bileti/ucus-durumu/” bağlantısından ulaşılabilecek.