TikTok canlı yayınında Mehmet Ali Erbil’i korkutan olay: Bilmediğim bir kızım var sandım!

Son dönemlerde hem sivri açıklamaları hem de özel hayatı ile gündemden düşmeyen isimlerden olan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, Beyoğlu’nda bir mekandan çıkarken görüntülendi. Basın mensupları ile ayak üstü sohbet eden Erbil, geçtiğimiz günlerde TikTok canlı yayınında başına gelen bir olayı anlattı.

GÜNLÜK KAZANCINA İLİŞKİN ORTAYA ATILAN İDDİAYA YANIT VERDİ!

Geçtiğimiz aylarda taciz iddiaları sebebi ile davalık olduğu Ece Ronay’ın kendisi hakkında “günlük 70- 100 bin TL aralığında para kazanıyor” demesi üzerine tepki gösteren ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, iğneleyici ifadeler kullandı. Ece Ronay’ın adını ağzına almayan Erbil, kazancına ilişkin ortaya atılan iddiaya şu sözler ile yanıt verdi: “Bunu söyleyen herhalde mali danışmanlarımdan daha iyi biliyor. Öyle bir şey yok. Benim çok fazla para kazandığımı düşünüyorlar ancak kazanmıyorum. Zaten para işleri ile de ben ilgilenmiyorum.”

TİKTOK CANLI YAYININDA ŞAŞKINA UĞRADI!

Şu sıralar sosyal medya platformlarından olan TikTok uygulamasını aktif olarak kullanan ve platform üzerinden canlı yayınlar açan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz günlerde yaşadığı bir olayı basın mensupları ile paylaştı. Erbil, TikTok’ta canlı yayında olduğu esnada yayına bir hanımefendinin katıldığını ve kendisine “bir dakika, sizi birisi ile tanıştıracağım” dediğini ifade etti. Sosyal medya kullanıcısının kızını getirdiğini belirten Mehmet Ali Erbil, o an hissettiklerini “bilmediğim bir kızım var sandım” sözleri ile açıkladı.

DEDESİ OLARAK ANLATMIŞ!

TikTok canlı yayınına konuk olan sosyal medya kullanıcısının kendisi ile tanıştırmış olduğu kızının, seneler önce hastane masraflarını karşılamış olduğu bir kız çocuğu olduğunu belirten Mehmet Ali Erbil “beni kızına dedesi olarak tanıtmış” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version